Originally posted by Ernesto
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOdblokirali bismo racun na dan svake godine i tako svaki put."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Borac ipak na kraju povukao menicu pa ce se racun odblokirati, a igraci ce bii registrovani i pare dolaze od Gasproma i ostalih sponzora. Mada je stvarno bezobrazluk ovo sto se radi ljudima iz Cacka, potpuno bih razumeo da nisu povukli. Jbt, koliko vec odlazemo tu prvu ratu za Lazovica, tri i vise godina ima sigurno. Obecavali smo i menjali rokove bar 20 puta da ja znam. 120k eura ne mozemo da nadjemo za to vreme. Treba li ista vise reci o funkcionisanju kluba?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ide na neke dodatne pregede. Videcemo. Nadam se da nismo toliki baksuzi, majku mu. Ne bi bio prvi put, i mi moramo biti posebno oprezni, posle pokojnog Vlade Dimitrijevica, pa i Kovacevica i Lukasa, mislim da ih je jos nekoliko bilo. Nekako mi cudno da je u Svedskoj igrao, oni su isto za to paranoici.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostIde na neke dodatne pregede. Videcemo. Nadam se da nismo toliki baksuzi, majku mu. Ne bi bio prvi put, i mi moramo biti posebno oprezni, posle pokojnog Vlade Dimitrijevica, pa i Kovacevica i Lukasa, mislim da ih je jos nekoliko bilo. Nekako mi cudno da je u Svedskoj igrao, oni su isto za to paranoici.
Comment
-
Ja samo mogu da kazem jebali nas vise igraci sa You tube-a.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ovaj nije sa YT, vec po dobrim preporukama, kao sto rekoh kada je dolazio, imao je nekoliko ponuda iz istocne Evrope, dakle nije neki kojeg su nasi izmislili. Bio jedan od najboljih napadaca u svedskom sampionatu koje je pojam za ovo nase glupiranje. Tu je svake nedelje igrao protiv mnogo vecih ala u odbrani od ovdasnjih polupismenih drvoseca i redovno je punio.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ma ovo ne moze biti istina. Kako je igrao covek u Svedskoj ako ima srcane probleme?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sone, jel ima istine da ce neki "biznismen" da plati Zvezdino dugovanje i da nas resi blokade?
I koliko cemo onda njemu biti duzni? Ne svidja mi se ovo uopste.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Istina je, platio je Milenko Kostic 120.000 umesto nas. Covek je vlasnik kompanije "Auto Cacak", a on ce nas sacekati da mu vratimo pare.
Preuzeo je citav dug na sebe.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Пресипање из шупљег у празно, стандардно, рекох ја пре неки дан.
Што се тиче брата црнца у нападу, није ми јасно који ће нам, па имамо ове наше дечаке нек играју, на припремама су сасвим солидни били, а и какви су такви су, наши су, плус мањи трошак а ефекат ће бити готово исти као са овим црнцем, тј. да је он у нападу. Маните се тих шатро странаца, да исфорсирамо ми нашу фудбалску школу видећете да ћемо више догурати него са црнцима, бар смо далеко талентованији од њих ако ништа друго.
Comment
-
Posto nam je odblokiran racun, sada mogu da legnu pare od Gazprom-a(4 miliona) i pare od Apolona za Maksimovica.
Takodje, 300.000 za malog Simica od Basel-a.
Doduse, to bi tek sutra moglo da se desi, posto nam jos Marfin banka nije sklonila menicu, kako stvari stoje.sigpic
Comment
Comment