Ма поента је само да лопта пређе преко линије, ако не пређе није гол.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro tebi je pesma, ja pricam za period od kada sam u Beogradu. Prevelika zrtva bi bila sa moje strane da sam stalno dolazio iz Kraljeva Francusku sam morao da ispostujem maksimalno...kako je brat Bane zakucao precku i kad se cuo onaj zvuk udarca u preju, mogao sam nekog za vrat da ugrizem.
Poenta price je da idemo glavom kroz zid i da pratimo Zvezdu, Partizan i repku. Uprava je nevidljiva, samo dres. I naravno da smo zbog toga ludi, eto stavili smo tacku.
@ Brajkula se oklapio po glavi, ne zna gde tera njemu je lepo pa lepo
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostIdes da gledas nacionalistu onog i ekipu a ne ides na JNA. E moj Ljubo...
Isao sam ja pre dosta na Partizanove tekme, cak i na gostovanja. Jednostavno svi ortaci koji navijaju za FKP su prestali da prate.
Ajd' sad prebaci ovo negde mali
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKazem ti od kad idem na tekme. Na Partizan nemam s' kim. Na repku imam
Isao sam ja pre dosta na Partizanove tekme, cak i u gostovanja. Jednostavno svi ortaci koji navijaju za FKP su prestali da prate.
Ajd' sad prebaci ovo negde mali
Ne bi otisao reprezentaciju da gledam pa da Rasa Babic ode iz Partizana. Posebno ne ovu.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Duka View Postsreca sto se ne spamuje ovaj nas kutak odje;)
- Posle svega ne bi se uopste iznenadio da Ninkovic ni na leto ne dodje. Moze serija da se snima o njegovom dolasku.
Comment
-
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/pe...pragu-marakane
Ovaj peruanski Walcott bi nam legao kao budali samar. Uz njega bi Mudrinski 30 golova dao.
Crnja na mestu veznog, to nam treba, da jede malu decu u ovoj nasoj coban ligi i jedan stoper crnac..uh, uh, mocni Stojadinovic.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Zipa ovog crnca sto ga uporedjuju sa Toure-om.
Kakva sila od igraca, a nije klasicni zadnji vezni, zna nesto i sa loptom. A, ovaj stoper po klipovima ume i gol da utrpa. Svidja mi se ovaj ofanzivni vezni, mlad i dobar dribler, kojeg nemamo od Boska Jankovica.. Ne deluje kao naivan igrac, samo da se pokazu dobro kod nas, ako dodju naravno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Pa kazem, cekam da se pokazu kod nas. Igraju svi za reprezentacije, Kamerun i Peru koliko ja znam nisu slabi, tako da ono, nesto moraju znati jbt..Sada, koliko je to, treba da vidimo. Nadam se naravno najboljem.sigpic
Comment
Comment