Kakav smo mi cirkus.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dam glavu da je odluceno dosta stvari, samo ne zele da se izlecu u javnost i to je to.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
-
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Goncharenko
Selektor pominje ovog lika kao vrlo realnu opciju Po meni, za sada najbolje resenje.
http://www.redstarbelgrade.info/fudb...ra-zvezde.html
Ako se ovo potvrdi, tacno da skacemo sa mosta od srece sta je sve moglo da nas snadje. I kapa dole ko god da se setio ovog lika.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ne sumnjajuci da sa Zvezdom napravi bar deo onoga sto je napravio sa Bateom (jebem li ga ako se ovako pise/izgovara ), moze da bude odlicno resenje.
Comment
-
Bas to. Specijalno sto bi i on grizao da Zvezdom valjano napuni svoj CV, sa realnom ambicijom da preuzme neki jaci evropski klub.
Comment
-
Nema sile da ce Goncarenko doci kod vas , nemojte ni u sali to da pominjete , covek u Bateu celi zivot , konstantno igra Evropu , sigurno ce se pre afirmisati i steci ime u BATE-u kroz LS nego u Zvezdi ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostNema sile da ce Goncarenko doci kod vas , nemojte ni u sali to da pominjete , covek u Bateu celi zivot , konstantno igra Evropu , sigurno ce se pre afirmisati i steci ime u BATE-u kroz LS nego u Zvezdi ;)Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment