Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemaš ti pojma šta pričaš, odmah da ti kažem.
Ako se opija, puši i lunja (da se ne izražvam baš) i onda daa maksimum za svoj tim, daje golove itd...... da li neko može nešto da mu prigovori?
Pa valjda ne, majku mu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kako igraju, koji su na tabeli, šta daju poslednjih godina nisam baš sigurna...
Pričam uopšteno, a ne o Luki, Peri ili Miki.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Kako beše ono sa reprezentacijom u JARu, kada se cela nacija digla na noge...sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBrate Brajkula (ne znam ti pravo ime), da ti kažem. Ništa nisam izvukla iz konteksta... otkud ti to?
Ko je rekao da poredite fudbalske kvalitete? Ja to nisam rekla, a ti nisi razumeo.
Ovi belosvetski što puše i troše cigrete, cigare, šta već, mogu to da rade do mile volje kako igraju, a i za koga igraju (ipak se tamo neki red zna).
Na to se odnosio moj komentar.
Играо за Звезди или за Реал, професија ти је иста, ти си фудбалер и тој категорији лица сигурно да пушење не утиче добро на посао којим се баве, дакле не би требали да пуше и ту је постигнут консензус. Сад ја стварно н видим зашто би Реалнови играчи смели а ови наши не да пуше, зато што су бољи од потоњих? Погрешно размишљање! И тај Реал има своје захтеве према тим играчима, а то је освајање трофеја у такмичењима у којим учествују, и као што видиш не иде им баш најбоље, као и овим Звездиним и шта сад....кад би им се постављало то питање (а не поставља им се, јер је то свакодневница у свим сферама па и у спорту) мислиш да би овим играчима Реала била олакшавајућа околност та што су бољи од играча Звезде?
Сад ок и ја осуђујем као навијач, јбг навијам за тај клуб, нервирам се због доминације Партизана. Али са друге стране треба гледати и то са аспекта човека, ја лично волим да одем у кафану и провеселим се са другарима, па тако некад попијем мало више, а некад и запалим и ако не пушим. Сад која је разлика између њега и мене? Па, нема је, и он је човек и ја сам човек, као што је човек и тај играч Реала.Last edited by Brajkula; 29-11-12, 22:48.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostInace se slazem da cigare i sport tesko idu zajedno.
Comment
-
-
Duško (kako nisam pretpostavila? ),
otišao si predaleko, a ja nisam uopšte rekla da je Realovom igraču dozvoljeno, a Zvezdinom ne... već se osvrnula na ove iz Kondijevog videa, sve sami vrhunski sa kojima se ne mogu mnogi porediti, ne samo Zvezdini. Jedan od primera je i jadni Baloteli. Džabe mu sav talenat, kada sve što radi, sebi radi o glavi, ali mislim da tu pomoći nema, bar kada je on pitanju.
Pušenje je štetno! Ostavite cigarete, živećete duže! Igraćete bolje!
A možda i Zvezda bude opet prva!Last edited by miloolja; 29-11-12, 22:58.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDuško (kako nisam pretpostavila? ),
otišao si predaleko, a ja nisam uopšte rekla da je Realovom igraču dozvoljeno, a Zvezdinom ne... već se osvrnula na ove iz Kondijevog videa, sve sami vrhunski sa kojima se ne mogu mnogi porediti, ne samo Zvezdini. Jedan od primera je i jadni Baloteli. Džabe mu sav talenat, kada sve što radi, sebi radi o glavi, ali mislim da tu pomoći nema, bar kada je on pitanju.
Pušenje je štetno! Ostavite cigarete, živećete duže! Igraćete bolje!
Њет, нисам отишао предалеко, већ само одговорио на то што си ти рекла да играчи из већих клубова имају више права да пуше од оних из мањих с обзиром како играју и ЗА КОГА играју, тј. како си ти написала:
Originally posted by miloolja View PostOvi belosvetski što puše i troše cigrete, cigare, šta već, mogu to da rade do mile volje kako igraju, a i za koga igraju (ipak se tamo neki red zna).
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA možda i Zvezda bude opet prva!
Comment
Comment