Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by tantuz View PostTo u najboljem slucaju znaci ova godina bez titule i dogodine opet bez Evrope (onog grupnog dela)...Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ne sumnjamo mi u Covketa i u Dzaju (u kojoj god khm ulozi)...
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostAko postoji neka dobra prica iza svega, a cini mi se da postoji sa ili bez Dzaje zvanicno, potpisujem odmah da to predamo. Trenutno je potrbno strpljenje, ma koliko navijacima to bilo tesko, trpeli smo pet godina, istpimo jos jednu, majku mu.
edit: Da ne bude da sam kontradiktoran u poslednja 2 post-a, govorim samo da negde radi neki crv...Last edited by tantuz; 27-11-12, 20:31.
Comment
-
Ako pocnu da daju vise love, kako su najavljivali, sigurno nece dati bilo kakve dilove sa navijacima...
Comment
-
Navijači subotičkog kluba došli na trening kako bi kritikovali mladog napadača zbog navijačke majice Delija koju je nosio u televizijskoj emisiji.
A i onaj mali Nemanja Radonjic iz komsiluka je takodje rekao da zivi za Zvezdu, sad ce to Dzaja sve srediti.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Bas hteo da postavim link... Deka Mile kao da ceka da mu Dzaja samo dodje u posetu...
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostLuka doktor u svim zivotnim segmentima ali pogledajte kakav je gospodin Eli sto viri u donjem desnom uglu
Garantujem da bi ovaj debeli uz 6 meseci treninga bolje odigrao polusezonu od ovog idiota u beloj kosulji.
Eli gleda da ga mune negde,kad vec ne moze u gol...СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostLuka doktor u svim zivotnim segmentima ali pogledajte kakav je gospodin Eli sto viri u donjem desnom uglu
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View Postkakvi majmuni!ne mogu da verujem,sve to treba oterati!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Postтебра, и фудбалери су људи, не можеш тако да размишљаш. погледај само по свету шта се догађа, ништа то није другачије него код нас, чак и горе, ми смо сељачка држава, све то што се догађа је ради "шминке", да будем виђен, баја сам фудбалер звезде - као да сам ухватио бог за полни орган, док нпр. енглези (мсм фудбалери тамо) изађу да би се откинули од алкохола и евентуално да би звекнули неку курву која ће их после тужити за силовање :dOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment