nazalost kao svetski i evropski prvak , kao suvereni vladalac ex-ju prostora po broju titula, gledalaca dosli smo u situaciju da svojim propustima , zaslepljenoscu velicinom a ponajvise zaslugom loseg doba u kojem se nismo snasli , imamo torturu novinara i clanaka placenih za casu vinjaka i pljeskavicom u grmec zurnalu od strane malog kluba. prava velicina njih malog kluba i nas velikog kluba u senci bice prvo kolo u tsl i demonstracije velicine. mara mora opet zapevati dobro poznatu pesmu ,,racunaj te na nas''.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Samo koji je koji Mislim da je levo Kasalica, desno Maksimovic
Edit: Iz Novosti
Crvena zvezda se već okrenula ka novoj meti - Branku Pauljeviću. Desni bek kulskog Hajduka naredna je želja trenera Prosinečkog koji 22-godišnjeg defanzivca hoće odmah u ekipi, bez obzira na to da li će Nikola Mikić otići ili ne.
Plan je da se Pauljević, kao i drugi igrači koji su dovedeni, tokom proleća adaptira na igranje u crveno-belom, pa da na leto Zvezda izađe u Evropu s homogenim i potpuno spremnim sastavom.
Last edited by Nebojsa; 27-12-11, 22:25.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ispravno misliš, za ovog levo i za ovog desno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
kakvo je doslo vreme na ovom forumu kada se brisu postovi? ja kada sam sa drugarima drzao ovaj forum tri godine u zivotu toga nije bilo. valjda ovi novi clanovi su manje tolerantni.
Comment
-
http://www.crvenazvezdafk.com/kasali...c1-content.htm
Prethodne 17ice Lazetic, Kleo, Georgijev. Vreme za razbijanje kletve
Maksimovicu dati 26, Uzice, stoper, samo se namece
Inace
O eventualnim novim pojačanjima Crvena zvezda do daljnjeg neće razmišljati.
- Dolaskom dvojca iz Slobode, Filipa i Nikole Maksimovića prelazni rok za nas je završen. Eventualna nova kupovina može se desiti samo u slučaju neke velike prilike ukoliko nam se ukaže ili stvaranjem novih finansijskih mogućnosti prodajom nekih od igrača našeg tima - zaklјučio je gensek crveno-belih Đorđe Stefanović.Last edited by Nebojsa; 28-12-11, 16:01.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Spoiler
Inace, gledajuci ovu sliku uopste me ne cudi sto je uprava Slobode popustila u pregovorima.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostKatai, Zvezda, anyone?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Mora dupli post, RSB javlja, Bruno ide, dolazi novi napadac!!!
http://www.redstarbelgrade.info/fudb...a-mezengu.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/na...ler_61508.html
http://westafricanfootball.com/2010/...aniel-asamoah/
Zao mi je sto Bruno nece vise biti kod nas, hvala mu za sve, pogotovo za ovo
Last edited by Nebojsa; 29-12-11, 13:16.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ljudi ja sto vise gledam ovog Asamou to mi se vise svidja, kao nacrtan za ovaj Robijev sistem, svaka cast kako su ga uboli. E sad jedno da nema neka neprijatna iznenadjenja zbog kojih nije otisao u Parmu, neke povrede, karakter, zdravstveni problemi i sl. Ako je cist decko ce biti dzek pot.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Nepravda, nepravda, nepravda! Uvek smo bili veliki i gospodski klub, a ne neke sise pa da igracima tako urucujemo otkaze. Decko koji je ginuo na terenu svaki mec nije ni dobio sansu kako bi se Kaludjerica prodala! Jebe mi se i da je ovaj Asamoah novi Messi, Bruno je morao da ostane!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostNepravda, nepravda, nepravda! Uvek smo bili veliki i gospodski klub, a ne neke sise pa da igracima tako urucujemo otkaze. Decko koji je ginuo na terenu svaki mec nije ni dobio sansu kako bi se Kaludjerica prodala! Jebe mi se i da je ovaj Asamoah novi Messi, Bruno je morao da ostane!
Comment
-
http://www.crvenazvezdafk.com/nikola...c1-content.htm
Cetvorogodisnji ugovor, jako dobro.
- Neizmerno sam srećan što sam konačno zadužio Zvezdin dres. Hvala svima, mom bivšem klubu, Crvenoj zvezdi, kao i treneru Prosinečkom što su mi omogućili da od danas budem ovde, u klubu za koji navijam. Čim sam čuo da je Zvezda zainteresovana za mene, razgovarao sam sa predsednikom Slobode i izrazio želju da dođem na Marakanu, i veoma me raduje što se to i dogodilo - rekao je na svom zvaničnom predstavljanju Nikola Maksimović, koji je naglasio da mu je najveći idol ujedno i zemljak Nemanja Vidić.
- Svi znamo kakvu je karijeru napravio, i baš kao i ja ona je počela prelaskom iz Užica u Beograd. Svestan sam koliko je rada i truda preda mnom, ukoliko želim da napravim u sportskom smislu, barem približan uspeh kao kapiten Mančester Junajteda - zaključio je naš novi igrač i mladi reprezentativac Srbije.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment