Nemamo igru!A,polako nemamo ni rezultate...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Mislim da bi bio red zahvaliti se Jankovicu...
Comment
-
Ima ovaj poraz i dobre strane. Jasno je da Jankosanu sledi noga u zadnjicu, da je dosao do polufinala i pobedjivao u ligi, nisam bas siguran da bi tako ilo, a to bi nam se osvetilo u finisu. Titula je milijardu puta bitnija od kupa, hebe mi se za to takmicenje.
Uz to, pokazalo se da je Kirovski nizasta. Zahvaliti mu se i omoguiti mu da vrati tetovazu grba omiljenog kluba na plecku.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
http://www.mondo.rs/s267728/Info/Hro...aboliciju.html
Dream team se vraca i ponovo okuplja, u inat dusmanima Cisto da se novije generacije podsete zasto su starije imale komplekse.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Samo neka brzo razmisljaju, da se spasava sto se jos spasiti moze...
Comment
-
Originally posted by tantuz View PostSamo neka brzo razmisljaju, da se spasava sto se jos spasiti moze...
A onda od januara prava stvar. Zvezdino prolece.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostMa dobijamo mi na silu ove dve do kraja, sto posto. I ako ne budemo mogli pogurace se. Uz to, Vojvodina zadnje kolo. Da ne prevodim.
A onda od januara prava stvar. Zvezdino prolece.
Comment
-
-
Na prolece sve zivo sem Vose i Partizana kuci ili u Beogradu. Uz redovno dolazenje plata i finansijsku stabilizaciju kluba, mozda nam i ne treba niko. Ali treba iskoristiti sansu za Ninkovica.
Originally posted by tantuz View PostNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Joj bre, kako ne treba. A sta cemo sa odbranom? Tu nam se poserava u zivot kako ko stigne. Vec sada smo primili golova koliko celu proslu sezonu.
Comment
-
-
Ja bih jednog krstenog stopera i da se upari sa Jovanovicem. Spajic neka uci, igra poslednjih 20-ak minuta po utakmici, da bude dobar back-up dok malo ne stasa i sazri. Pantica bih poslao na desnog beka, sto mu i jeste pozicija. Mikicu, Maksimovicu bih se zahvalio. Mozda cak i Mladenovicu. Mikic redovno crkne posle pola sata, Maksimovic je Mladenovic po meni nista korisno ne radi, voleo bih da vidim negde njegovu statistiku u sezoni do sada. Meni uvek izgleda da on u odbrani popravlja svoje brljotine zbog netacnih dodavanja.
Comment
Comment