Абу најбољи нападач у нашој лиги? Ау...не бих се сложио, па одмах ми падне бар пет бољих, ево Касалица, Марковић, оба Шћеповића, Којић, Спалевић. Оумару је још један од лоших странаца у нашој лиги, који ето може да игра овде код нас и нигде више, док ћемо ми овог Мудринског и уваљати негде, ако нигде бар на исток. Што се тиче двоцифрене цифре Абу је четири године старији од Мудринског тако да за овог малог има времена даће двоцифрен, само полако...мада када упоредимо статистику једног и другог Оумару је дао у Војводини од 2010 на 41 мечу 16 голова, а Мудрински од 2011 до 2012 у Јагодини на 30 мечева 9 голова, што када погледамо и није нека разлика, чак бих у поређењу предност дао Мудринском, јер обрати пажњу прво овај је старији, искуснији играч, друго игра у Војводини екипи која је дупло боља од Јагодине, самим тим би, ако је још и толико бољи од Мудринског, требао да има бар дупло бољи учинак, има ли, нема...у Јавор дакле!
Гледао си Вошу, Абу се труди бори, публика се одушеви, борбен овај црња и сви задовољни, сад што једва дају неки гол и то га да везни играч, муче се нема везе...није то довољно за Звезду, никада неће ни бити и све док Звезда буде доводила ТАКВЕ странце који ће одузимати место свом омладинском погону само зато што су странци, од Звезде никада ништа неће бити....па нама одводе децу са 15 година у иностранство, вероватно зато што су таленти, е такве треба задржати, дати им прилику да играју, а не да неки Евендро одузим место Филипу Јанковић, Савићевићу, Симићу, или ето неки Оумару да су га довели Ожеговићу, ја нисам за ту политку, те ако се доводи странц он треба да оскаче, а поготово још ако зарађује 400.000 годишње!
Гледао си Вошу, Абу се труди бори, публика се одушеви, борбен овај црња и сви задовољни, сад што једва дају неки гол и то га да везни играч, муче се нема везе...није то довољно за Звезду, никада неће ни бити и све док Звезда буде доводила ТАКВЕ странце који ће одузимати место свом омладинском погону само зато што су странци, од Звезде никада ништа неће бити....па нама одводе децу са 15 година у иностранство, вероватно зато што су таленти, е такве треба задржати, дати им прилику да играју, а не да неки Евендро одузим место Филипу Јанковић, Савићевићу, Симићу, или ето неки Оумару да су га довели Ожеговићу, ја нисам за ту политку, те ако се доводи странц он треба да оскаче, а поготово још ако зарађује 400.000 годишње!
Comment