Jankovic je veceras postavio sjajnu taktiku. Doduse, sigurno Bordo moze mnogo bolje od ovoga veceras, ali nesto nisam ni ubedjen da su dosli ovde da se bas zajebavaju. Pozrtvovanje igraca veceras me je ostavilo bez teksta u cudu, igra (po meni) je bila dobrim delom Robijeva zaostavstina. Nije bilo besomucnog dodavanja/pokusaja dodavanja stopera i zadnjih veznih, a bilo je dosta momenata sa kratkim dodavanjima koja je Robi forsirao. Stoperi veceras Imali su veliku pomoc od Mladenovica koji je svega nekoliko puta istrcao u napad. Mikic kapitenski veceras, bilo ga je i napred i pozadi. Cava odlican, dosta dobro funkcionise sa Lazovicem. Micko i Milivojevic ekstra u odbrani. U napadu mrsavo, ali mislim da je to bilo deo taktike. Vesovic prvo poluvreme dobar, u drugom neprimetan (verovatno je crk'o posle prvog). Lazovic, kako rece Brajkula, dobar sa materijalom da moze dosta dosta bolje. Milunovic mukica, pored onih "cistokrvnih" Francuza i nije mogao bolje.
A ja se nadam da ce, ako se utrefi nekada, da neki nas tim igra protiv nekog francuskog koji ima vise od jednog belca u postavi... A Karaso, mislim da sam prvi put u zivotu video da neko "koristi" levu ruku i desnu nogu. Meni to uvek nekako islo suprotno...
A ja se nadam da ce, ako se utrefi nekada, da neki nas tim igra protiv nekog francuskog koji ima vise od jednog belca u postavi... A Karaso, mislim da sam prvi put u zivotu video da neko "koristi" levu ruku i desnu nogu. Meni to uvek nekako islo suprotno...
Comment