Sada mi tacno dodje da skacem od muke sto Cepteru jos pre 100 godina nije dozvoljeno da preuzme klub jer su ga cuvali za Miskovica. Ovo sve je posledica loseg rada u poslednjih nekoliko uprava, a ne samo ove. Sta ocekivati od gomile polupismenih siledzija. Djole not included.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNista to ne moze ugasiti, hajde bez panike. Ako nekome treba Robi da bi dolazio na stadion ili navijao za Zvezdu, onda stvarno...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne znam, mozda bih se nadao necemu da u upravu udje neko ko je iole pun love. Ne zbog prica o nekom transferu od 5+ milki, nego se nadam da nece biti alav da sto pre postane milioner, pa i uradi nesto korisno za klub. Mada, kada spomenu Miskovica... Zna neko, da li on i Lukic piju kafe zajedno?
Comment
-
Originally posted by Maslina View PostOvoga se ja najvise plasim, gasi se duh zvezdastva...
Comment
-
Citat sa b92: "Govorim iz srca, ovo je moj klub i žao mi je što više nisam trener. Sporazumno smo raskinuli ugovor, ne znam šta da kažem," bilo je prvo što je rekao Prosinečki.
"Odluka je bila moja, ne mogu više, ne osećam da mogu da nastavim. Pošteno sam radio, koliko sam mogao, dao sam sve od sebe. Osećam da više ne mogu da vodim klub, zbog pritisaka, zbog svega... Ovo je i dalje moj klub, i dalje ću biti uz njega."
"Ova ekipa ima budućnost. Meni je žao igrača jer ih čeka Bordo, znam da im treba vreme da naprave rezultat ali će ga biti sigurno. Ekipa to zaslužuje i mislim da će Zvezda imati šansu, da Bordou neće biti lako."
Jbt, srce me je zabolelo...
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostTrenera sa vecom harizmom necemo imati to je sigurno... Ali ne gleda se samo to. Sta je tu je mora da se ide dalje. Kiks je veliki sto se to desilo sada kad je sezona pocela.
Ima li iko predstavu ko bi mogao da sedne na klupu?There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostPizon legenda beogradskih splavova i zadimljenih birtija.
Comment
-
-
Originally posted by Condition23 View PostMa on se kockao sa lihvarima nema od njega nista Ja bukvalno nemam jednog trenera u glavi evo svega mi ko ce bre da dodje?
Uvek flasu grlio i kaldrmu ljubio.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment