Ako je tako slazem se. Medjutim,ne zezam te,ali oni se ne smeju potceniti!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Prva zvanicna tekma, tako da ce nam mozda trebati malo vremena da udjemo u ritam, ali ne sumnjam da smo dosta kvalitetniji od njih i da bi to rutinski trebali dobiti. Oni da imaju neki kvalitet ne bi bili toliko lose plasirani, a do skora nisu gol mogli dati u ligi. Belorusija jbt...Neka su oni fizicki jaci od nasih, mi smo jednostavno bolji, moramo da ih dobijemo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
sudar dve ekipe od kojih se ne zna koja vise duguje
odavno nisam bio ravnodusniji prema nekoj zvezdinoj utakmici, sva ta negativna sranja van terena uticu i na mene a komili na igrace.. opet, koji god rezultat da bude, kapiram da u revensu nadoknadjujemo, mada bi naravno najbolje bilo da vec danas resimo pitanje prolaska
Comment
-
Originally posted by Krle View PostKažu da teren nije oranica i da može lepo lopta da ide...
I dočekasmo na kraju kvalifikacije sa Mikićem. Definitivno mi ne možemo nikog da prodamo...
lm, poznati eventualni protivnici u trecem kolu, ako prodjemo naftan jelte...
Omonija
pobednik dvomeča Slovan Bratislava – Videoton
pobednik dvomeča Eskišehirspor – Sent Džonston
pobednik dvomeča JJK Jivešile - Zeta
pobednik dvomeča Žalgiris – Admira Vaker
pobednik dvomeča AIK Sulna – FH Hafnarfjurdur
Comment
-
Slovan ili Zetu. Vise bih voleo Slovan, da ih bijemo gospodski i da im vratimo za onaj poraz.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by carter985 View Postsamo sto to nije smesno, nego zalsno ;)
lm, poznati eventualni protivnici u trecem kolu, ako prodjemo naftan jelte...
Izbegao bih Kiprane, 80% tima su im stranci... Iako su ostali timovi lakši na papiru, voleo bih Slovan!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
et
a kase setim kakoje pretijo moj dobri konšija milenko
to tije oni šta nume siroma durekne slovo r
a dabi nevolja bila još i veća onti navija za partizan
paga zajebavamo daje pjavi pajtizanovac toes gjobaj
pase juče prekjuče bijo razgalamijo:
etviš kako lepo igja pajtizan