Pa dobro Stojanče dobar je Stankela u ligi, više su sumnje ka Evropi bile.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
U ligi su dobri rezultati.
Igra nam je užasna. Sreća njegova pa je Partizan katastrofalan pa nema brige što se titule tiče.
Derbi očajan, ne samo ovaj nego i prethodna dva.
Naredni period će pokazati njegovu sposobnost. Za ovo do sada od mene dobija 2+.
Comment
-
Sastav:
Borjan, Gajić, Pankov, Degenek, Gobeljić, Petrović, Kanga, Spiridonović, Ben, Gavrić, Boaći.
Prateći ostale lige po svetu nisam primetio da treneri ovoliko kukaju na umor kao ovde, pa to je bre preko svake mere.
Sram vas bilo manekeni, neradnici, čim se dupe malo oznoji kuku lele.
Comment
-
Rotacija je jedini logičan potez u kontekstu ritma izuzetno učestale frekvencije utakmica uslovljene globalnom pandemijom.
Katai, Falćineli, Ivanić, Rodić i Milunović su svakako potrebni 100% sveži i spremni za utakmicu sezone u četvrtak protiv Genta u Ligi Evrope.
Dejan Stanković mudro bira i mudro sklapa planski, gledajući ciklus, ignoriše amaterski fokus na jednu utakmicu, kada zna da ga čekaju daleko veće obaveze na daleko komplikovanijem frontu.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostRotacija je jedini logičan potez u kontekstu ritma izuzetno učestale frekvencije utakmica uslovljene globalnom pandemijom.
Katai, Falćineli, Ivanić, Rodić i Milunović su svakako potrebni 100% sveži i spremni za utakmicu sezone u četvrtak protiv Genta u Ligi Evrope.
Dejan Stanković mudro bira i mudro sklapa planski, gledajući ciklus, ignoriše amaterski fokus na jednu utakmicu, kada zna da ga čekaju daleko veće obaveze na daleko komplikovanijem frontu.
Comment
-
Nikada neću razumeti ove manje klubove u ligi da izađu i 90 minuta se brane i ne pokušavaju ni posle 2 primljena gola da se podignu i napadnu. Da nam liga broji 10-12 timova mnogo bolja izdanja bi na evro sceni pružali i Zvezda i Partizan pa čak i Voša/Radnički/Čuka i takođe se ne bi trka za titulu završila kad se jedna ekipa odlepi +6 bodova.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostFantastični Marko Gobeljić!
Ubica Bufona još jednom na sceni, ovoga puta namešta golove!
Ovo je već preozbiljna priča, mašine za golove a la Bayern Munchen u izvođenju trenerskog maga Dejana Stankovića!SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Gent u Beograd dolazi sa dva maloletna golmana
Prvi golman odrađuje suspenziju iz prošle sezone, drugi golman ima Koronu, treći golman nije ni registrovan za LE
Gledao sam vremensku prognozu piše da će u četvrtak popodne padati kiša u Beogradu dakle formula je jasna - Katai i Kanga pod obavezno u prvih 11 i šutevi sa distance od prvog minuta izbušiće klinca lagano.
Comment
Comment