Mirko, Mirko, Mirkoooo!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
10/10 za +8 pred derbi!
Dominiramo ligom, rutinski sa 2-3 gola razlike svaku dobijamo i to je ono što raduje. Sledi reprezentativna pauza, prilika da se otklone neke mane u ekipi i da se mo-da poradi na nekim stvarima za nastavk sezone pošto nam slede dva teška gostovanja prvo derbi u kojem sigurno svi jako želimo pobedu i otvaranje grupne faze LE protiv Hofenhajma.
Ukoliko ostanemo neporaženi u derbiju verujem da već polako možemo da počnemo da razmišljamo o tituli iako nije ni trećina sezone. Jednostavno imamo mnogo više kvalitetnih igrača u rotaciji od ostalih ekipa u ligi, sa 70% timova možemo u mix sastavu da uzmemo 3 boda, pa usudio bih se da kažem i da bi 40-50% ekipa mogli da gazimo i sa B timom. Konkurencija nam nije preterano jaka, uglavnom su to krpljene ekipe gde jedna povreda/izostanak unosi pometnju i utiče negativno na rezultate.
Comment
-
Penal koji je osuđen Zvezdi je smešan i nepotreban, pristup utakmici nakon 2:0 je kriminalan i sve bih kaznio novčano a neke zbog pristupa i klupirao.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Onakvih penala se u ligama VAR-a sude na pretek.
Ni ja to ne bih sudio, takve duele, ali npr. VAR bi sinoć rekao da je penal.
Zato sam ja protiv tog VAR-a i uvek sam bio, čak sam i ismevan ovde po forumu od PL članova koji su svim silama branili uvođenje.
Nema više tog ćara da po 18 dana se svađamo kad sudija pogreši, meni je jednostavno greška sudije bila sastavni deo svega, plus to seckanje, gledanje......meni to nije u prilog igri.
Comment
-
Hajdina i Simića neće niko, Celzijev napadač u Italiji, leči povredu.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pa od ovog prelaznog roka dovode Stanoje i Ramadani u svojim batadjorističkim kombinatorikama a la Miloje. Ništa ispod 28 godina a da ga nije vodio/nije Partizanovo/Zvezdino dete.
To je ta Bata Djorina škola. Blueprint.
Do sada su sa Ilievim znali da ubodu, bez sad nešto da se lažemo. Iliev im je doveo i ovog iz PSG.
A nama ko radi skauting, onaj Malta sa RSB kao skaut, izasrao se po Falćeu pa se sad vadi. Kao da li treba verovati reči kuma. Pa nije Dejanu kum Miško taksista nego Siniša Mihajlović.
Comment
Comment