Originally posted by carter985
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
-
Tosic: 'zelim da ostanem'....Gingilibingili() mu daje 550000 po sezoni,ovi nasi su mu davali 400000..znaci 150000 je presudilo.Bravo Toske,svaka ti cast.Ljudi se mijenjaju kao vrijeme,cak i istinski deklasirani zvezdasi,bacaju obraz pod noge,kad je u pitanju neka veeca suma.No, da li su neki istinski deklasirani zvezdasi,to je veliki upitnik..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View PostTosic: 'zelim da ostanem'....Gingilibingili() mu daje 550000 po sezoni,ovi nasi su mu davali 400000..znaci 150000 je presudilo.Bravo Toske,svaka ti cast.Ljudi se mijenjaju kao vrijeme,cak i istinski deklasirani zvezdasi,bacaju obraz pod noge,kad je u pitanju neka veeca suma.No, da li su neki istinski deklasirani zvezdasi,to je veliki upitnik..
Comment
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/pr...vraca-u-zvezdu
Nesto bas i ne znam koliko je ovo pametno i koliko ce Borha uopste igrati u narednoj polusezoni.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Nije problem u tome da li ce biti mesta, nego koja je svrha da on bude tu do zime, em ce zauzeti mesto nekom klincu, em ako bude igrao svakako ce biti jedan od bitnijih i na kraju cemo ostati bez njega.
Sto se tice stopera, trebalo bi do ponedeljka, a mozda cak i ranije da znamo ime.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
http://redstarbelgrade.info/fudbal-s...situacija.html
Уколико Борха ипак одлучи да не раскине позајмицу са Црвеном звездом и врати се у клуб, свакако да ће бити кажњен због кашњења на припреме.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by T-Mac View Posthttp://www.mozzartsport.com/vesti/pr...vraca-u-zvezdu
Nesto bas i ne znam koliko je ovo pametno i koliko ce Borha uopste igrati u narednoj polusezoni.
Comment
-
Sutra cemo saznati ko ce nam biti protivnik u drugom kolu kvalifikacija.
Ima prenos u sredu na B92, kada igramo sa Olimpijom.
"Hajde, Lazoooo... Još malo! Znam da je teško, 'ajde!" , hrabrio je trener Darka Lazovića.
"Nećete umreti od ovoga...", dobacio je Prosinečki jednoj od grupa.
"Ja hoću..." , odgovorio mu je Lazović.
"Onda umri, da bar znamo šta je s tobom", sa osmehom ga je pecnuo Prosinečki.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Na RSB-u su pricali da nam je druga kombinacija skroz crvena oprema, mada nije ni bitno. Mocno izgleda dres, dosta bolji od onog nike-ovog.
Jos lepsi ce biti kada se Gazprom istampa na dresu, sve u svemu, extra je.
Sto se zreba tice, nadam se nekoj ekipi iz Ex-Yu, tako da ne putujemo bas previse, a i da se malo sprdamo sa komsijama.sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Post
Novi dresovi, mislim da je ovo treca kombinacija. Nije lose, svidja mi se crveno beli igrac na ramenu i sorcu, originalno. Vise volim ovakve nego tipizovane Najk dresove..Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment