Gavra i Veljko opet najbolji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo Veljo za potez, bravo. Kakav igrač. Sad Gavra. Muzika za oči haha. Ben i Boaće najgori.
Ludogorec sabijen kao amaterska ekipa.Last edited by Cassius Clay; 01-02-20, 15:13.
Comment
-
Za klasu bolji od ostalih njih dvojica.
Kako će narikače podneti ovo sabijanje Ludogoreca a Milojevića nema... Ja sam mislio da je smak sveta. Stanković u medjuvremenu afirmisao dva omladincaa, odstranio 3 veterana preskupa i ... Izgleda ok.
Svaka čast Lidogorecu vezali su 5 dodavanjaLast edited by Cassius Clay; 01-02-20, 15:18.
Comment
-
Penal čist.
Vidi ovog Badjija divljaka kako udara na pripremama pička jedna.Last edited by Cassius Clay; 01-02-20, 15:21.
Comment
-
Što se tiče "klinaca" Nikolića i Gavrića ovo je po meni jedan test jer je Ludogorec ozbiljan tim ali daleko je to od "afirmisao".
Kako nisam paničio posle prve i druge utakmice, ne treba hvalospeve davati nakon 40' igre ali svakako da Stanković ima podršku (avansno) i vreme da pokaže svoje i timske kapacitete.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nema šta hvalospeve davati, na prvi kontakt prve utakmice se videlo da su najbolji u timu. Što drugi to ne pokažu za 6 meseci/godinu dana? To je njihov problem.
Momci svaku utakmicu sve bolji, Garsija ne postoji a ostale konkurente poput Ivanića koji je imao godinu dana i ne bih komentarisao.
To je surov posao, ne možeš da igraš ispred igrača koji na tri pripremne pokažu više od tebe.
Samo Sanogo umesto Jovančića i to je to.
Stojanče, uvek treba stranu školu angažovati. jer smo mi u fudbalu tradicionalno loši.
Italijan ih masakrira na pripremama, trče kao manijaci.Last edited by Cassius Clay; 01-02-20, 15:44.
Comment
Comment