Originally posted by 弱肉強食
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hahaha ma to se neće desiti. Jesam ja zagovarao to sve ali ja ne primam platu za to a i laik sam. Ja mogu reći jeo sam govna ali tu se moja odgovornost završava. A ko je od njih odgovoran, kumare, Mrkela, Terzić, Vladan, ko?
Baš bled nastup poslednjih godinu dana i na državne i sudijske mišiće se izvlačimo.
Da mi mali partizan ne možemo da ..., ja sam totalno razočaran.
Comment
-
Glavni čovjek Zvezde za VL: Mislio sam da je rat ružan san! Tenk nema veze s Vukovarom i Olujom
https://www.vecernji.hr/sport/glavni...an-san-1361643
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostGde da prođemo, nemoj da se ložimo, gubimo oba meča sa po tri trazlike. Dakle azijski hendikep (HH) protiv nas, odnosno Bajern i Oly dobijaju sa tri i više razlike.
Voleo bih da i ja mogu da gajim takvu vrstu optimizma.
Međutim razum govori da je ta vrsta optimizma krajnje neutemeljena,
iz nekoliko ključnih faktora koje prepoznaje i površni poznavalac prilika u fudbalu.
Sve ispod 3 razlike je pobeda večeras.
Oly će nas tamo dobiti tek da se potkrepi teorija zavere "3 za 3",Last edited by Jaqen Hghar; 26-11-19, 11:00.
Comment
-
1:1 крај, примили смо гол из слободног ударца.
Одлична одбрана наших момака, Бајерн имао лопту али нису знали шта са њом.
Осми освојен бод, два ремија са Бајерном и победе над Тотенхемом и Олимпијакосом, код куће без пораза.
Што се шанси за пролазак тиче, постоје, имамо бод више од Тотенхема. У последњем колу и ми и они гостујемо.
Comment
Comment