Originally posted by Jaqen Hghar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Jbno igrati protiv LS tima+sudijetrebao je Bokida stane pored gola ako ifde u aut da ga ugura...
Rekoh da su Brandu zapretili sa Rajnom..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by tamonajugu View PostUpravo tako, Napredak je odigrao iz petnih zila, ozbiljno tvrda ekipa kuci za vecite ali onaj sudija....pa ja nemam vise reci za njegovo sudjenje.....bestidnije sudjenje nisam gledao, covek je unakazio Napredak zajedno sa pomocnikom pogotovo u finisu utakmice i nije ukrao Napretku samo onaj faul u finisu vec i mnoge pre toga.Last edited by Constantin; 06-10-19, 18:31.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostDruže ti dozvoljavaš njemu da vredja mene. Ja nikog nisam nikad prvi vredjao. Tako si i Brajkuli dozvolio da piše kako su naši osnivači iz Hrvatske a ja sam lepo i kulturno odgovorio da nisu..
Ali dobro..
Danas je dan utakmice...može malo više, nego inače trolovanja, flejmovanja ali vređanja nema....razumem da vam rade emocije, ali svi ste ozbiljni ljudi, ako ništa drugo ppunoletni...kontrolišite se.
Comment
-
Kako Katai kada je istekao prelazni rok?
Ovo je neka glupost sigurno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment