Privremeno zaključana tema zbog tzv. diskusije suprotne pravilima foruma.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Filip Stojković je izmislio fudbal za Gobeljića.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Prazan gol promašio Voždovac, veze sa životom nemamo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Juče daleko bolje drugo poluvreme nego prvo. Nismo ni loše otvorili utakmicu al Gobeljina brljotina je sve pokvarila.
Sa ovim strancima uprava je napravila golem problem Vladanu. S druge strane i on mora da preseće, ne može se svima ugoditi.
VLP i Garsija na ovaj način se ne mogu uigrati.
Primetio sam da nam je sa Benom daleko bolji protok lopte.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostPrimetio sam da nam je sa Benom daleko bolji protok lopte.
Nažalost, klub se iz petnih žila trudio da ga proda, ponovila se priča kao sa Nenadom Krstičićem.
Ogromna je šteta što Ben nije licenciran za Ligu šampiona.
Igraš najelitnije takmičenje na svetu, ukazala se šansa klubu kao dar sa neba, dešava se jednom ili nijednom u četvrt veka, i ti držiš jednog od najboljih igrača u klubu van licence za Ligu šampiona?
Ludilo potpuno!C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment