Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Još si ti zelen malac, nema gde oni ne uzimaju pare. Od transfera, preko ulaska u LŠ, do neplaćanja kafe kuvariceТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by T-Snell View PostAdžić podnosi ostavku!
Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić podneće ostavku
Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić podneće ostavku na tu funkciju zbog zahtevai najvatrenijih navijača da se ne pojavljuje na stadionu.
U subotu uveče, oko 21 čas, sat vremena po završetku utakmice sa Partizanom, grupa od 50 viđenijih "delija" došla je ispod zapadne tribine "Marakane" kako bi ušla u prostorije kluba. Glavni zahtev navijača je bila ostavka sportskog direktora Ivana Adžića, koju navijači traže duže vreme. Navijači su bili izričiti i konkretni, naglašavajući da je Adžić glavni krivac za poslednje neuspehe kluba i da ne žele više da ga vide na "Marakani".
Kako Presspub saznaje sportski direktor je nakon toga odlučio da podnese ostavku
Presspub
Boze, hvala ti do neba, prva i verovatno jedina pozitivna stvar onoga od juce.
Grobari teraju godinama uprave, naših 50 dodje i reši. Uvek je tako bilo.Last edited by Cassius Clay; 01-09-19, 22:48.
Comment
-
Zato što su zajedno od 1994. Brigate, Ultra Boysi, Heroes i Ultras izneli tribinu. Bili su mladji tada. Nikada nije bilo podela niti bilo čega, cigani su uvek homogeni.
Bilo je otpadaka a da ja znam da je prešlo za Rad 90tih i kasnije ovo za Partizan, ali to je to. Bilo da se terao Džaja posle Zenita 2004. ili bilo ko, uvek su svi otišli.
Da su hteli i Terzića bi oterali, ja i dalje verujem da su im date garancije a da je napravljen lažni sukob Terza - Kokeza, jer obojica imaju slićne nalogodavce. I da postoji lični animozitet, ne može mi niko reći da Tončevi i Kokeza nisu i dalje zvezdaši.
Samo smo se rasporedili po ligi.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMa izlupetao se čovek.
Ovo sa cenom je nestvarno i sramotno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostMa ovo je neka crvena izbledela, žensko rublje boja dresa za gej populaciju.
Katastrofa od dresa za Ligu šampiona.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkLast edited by Hobbit73; 02-09-19, 09:52.
Comment
-
Ma La Jugoslavia ti je kao onaj lik u Vrućem vetru - Mile Kontraš.
Гарсија: Један од најлепших голова у каријери
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/8...ova-u-karijeri
Comment
Comment