Ne znam da li ovo znaci da prvo kolo docekujete "bracu" ili se ti takmicarski brojevi izvlace posebno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostTo će se znati za 2-3h.
Lagana grupa, nama je sve lagano kad se sjetimo prošlogodišnje grupe. Štafetu od nas je preuzela Slavia, kad govorimo u kontekstu bodova oni će teško uzeti bilo šta, tako da su Česi dostižni prođe li Partizan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Inače sa upravom Olimpijakosa možete vi da pogurate pošto ste vi bratska uprava sa njima.
Imaju neke šiptarske veze kao i vi, tu ste vi specijalisti.Last edited by Cassius Clay; 29-08-19, 21:23.
Comment
-
Originally posted by 7528. View PostMožda Novak Nedić kao član oba kluba da medijator bude
Salu na stranu....Olimpijakos je mnogo gadna ekipa ali ako ne naprave neke lude rezultate protiv Tot'nama i Bajerna Zvezda ima sansu sa njima 1 na 1 da izbori trece mesto u grupi. On je bio jedan od tri tima sa kojima Zvezda moze da se nadigrava pored Dinama i Klub Briza.Last edited by tamonajugu; 29-08-19, 21:59.
Comment
-
Бајерн - Звезда
Звезда - Олимпијакос
Тотенхем - Звезда
Звезда - Тотенхем
Звезда - Бајерн
Олимпијакос - Звезда
Idemo po 3 mesto breeee!!!Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
I imamo keca u rukavu a to je da je Vladan Milojević doktor za grčku ligu. On to prati kao fanatik nevidjen. Ima i kontakte dole, sigurno da ih zna u dušu. Dete mu igra za Grčku mladu repku ja mislim.
Ne da je lep nego savršen. Poslednje 3 utakmice gazimo, remi u Londonu i Zvezd Oli kući pobeda.
Jedini poraz na startu.Last edited by Cassius Clay; 29-08-19, 22:05.
Comment
Comment