Gospodo iz prestonice...kako ide prodaja karata ? Marakana će biti krcata ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostEntoni Tejlor je aktuelni top sudija Premijer lige, sudio je oba derbija ove sezone, Mančester-Čelzi 4-0 i Liverpul-Arsenal 3-1.
Po ovoj analogiji biće 2-2, nažalost.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
Comment
-
Fantastična vest, vraća se Filip Mladenović!
https://twitter.com/PrzemekSiemanko/...540929536?s=19
Ono što nije dobro je ako Rodić ode.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostGospodo iz prestonice...kako ide prodaja karata ? Marakana će biti krcata ?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostRasprodato za manje od 1 dana.
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostFantastična vest, vraća se Filip Mladenović!
https://twitter.com/PrzemekSiemanko/...540929536?s=19
Ono što nije dobro je ako Rodić ode.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
Originally posted by 7528. View PostAko prodjemo Jangere
https://www.transfermarkt.com/kiril-...spieler/221540
Ben, Boaći, Žule, Simić out. Kiril in. Biće plaćen ako dodje sigurno preko 2 miliona, ako ne i 3.
Comment
-
Zvezda koliko ima dobru defanzivu toliko ima losu tranziciju iz odbrane u napad cak i onda kad Milojevic ne odluci da skroz povuce rucnu, a kamo li u momentu kad naredi ekipi da se samo brani. Ovaj novi Garsija je tu doneo veliki pomak jer Marin ne moze to sam da radi sve da je bolji i od Mesija. Tomane je klasa u odnosu na Boacija i zajedno sa Marinom i Garsijom moze da donese tu preko potrebnu dozu kvaliteta kad je u pitanju kontra-napad i Milojevic to mora da shvati pre nego sto bude kasno. Cak i Pavkov iako je spor ima kvalitet za kontre jer lako sacuva loptu svojom snagom i moze da je prosledi za Marina i ostale igrace koji idu u kontru. Kad god je Milojevic totalno povukao rucnu u ranoj fazi meca i odrekao se cak i kontra-napada Zvezda je primila gol.....cetvrtu evropsku utakmicu za redom primaju gol nakon sto se ekipa potpuno povuce. Valjda Milojevi nije toliko tvrdoglav da u Beogradu od starta meca radi ono sto je radio u Bernu od 60 minuta jer ako to bude radio od starta svajcarci ce prvi dati gol 100%, a onda ce biti velikih problema. Zvezda mora da se orijentise na kontra-napade i da dozira defanzivu pravilno pa da tek tamo posle 75 min u slucaju povoljnog rezultata povuce rucnu.
Comment
-
Pff, koji je to potencijal bio, tandem Čavrić-Dražić u Ofku kao Cristiano Ronaldo-El Shaarawy.
Aleksandar Čavrić je sve imao, jak kao bik u duelu, ne možeš da ga pomeriš, sve razgrće, a ima brzinu, dribling, šut. Klon Kristijana Ronalda.
Ne znam na šta liči sada.
Spoiler
btw, Dražić
SpoilerLast edited by La Jugoslavia; 26-08-19, 12:49.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Sad su ti srpski Ronadlo i El Šaravi u tandemu u Bratislavi.
Nekako kao da njih dovjicu tamo rotiraju, pa jednu igra jedan drugu drugi.
Inače, nisam ih gledao sto godina, ali se sećam da u Belgiji nije igrao, dok u Slovani kako kad kao što rekoh, sad na šta liče te igre ne znam.
Comment
-
Najpozitivnije od Čavrića što pamtim je baraž za evropsko prvenstvo za mlade.
Kadiz, mi u gostima Španiji, jesen 2014, nakon 0-0 u Jagodini. Aleksandar Pešić naterao Saula da postigne autogol za 0-1. Pred kraj utakmice Španija izjednačila na 1-1, sa Kepom na golu, Mankiljo-Gaja bekovi, Saul-Serhi Roberto-Isko sredina terena, Delofeu napred (Morata povređen), krenuli svim silama da pobede.
Čavrić ušao sa klupe, naš tim kreće u kontru, lopta kod Čavrića oko kruga centra, na našoj polovini. Nekoliko Španaca mu ne može ništa u duelu, izbacuje Kostića na levom krilu i ovaj nam donosi veliku pobedu 1-2 u gostima Španiji.Last edited by La Jugoslavia; 26-08-19, 13:22.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment