Au bice extra ako on dodje.Mada dok ga ne vidim da se slika sa nasim dresom i potpisuje ugovor ne verujem.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne svidja mi se sto ce Milijas da se vrati..sa strane to sto se povratnici pogube kad se vrate,nego sto covjek ne odgovara sistemu koji forsira Robi..previse je spor i jednostran.Mada Robi najbolje zna..Ime koje se sve cesce spominje je Aleksandar Lukovic,e to bi bila praaava stvar plus ako jos Tosic ostane!!;)
Robi najbolje zna,covjek kog naaajvise volim u Crvenoj Zvezdi!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Zapravo to sto je jednostavan je plus, bolje nego Cava koji 7 puta meri pas i onda doda pravo u noge protivniku. Donosi Miki i onu svoju prangiju koju niko kod nas nema sem donekle Laze i Kadua. Irao je u Engleskoj, sigurno je bar malo bolji igac nego ranije. E sad, meni se nesto ne dojmi sto se vraca zbog brzine i spavanja u pokrivanju u odbrani, ne verujem da ce sd to Robiju mnogo svideti, ali bi momentalno postao najbolji igrac ekipe, mozda i lige.
A sto se tice Lukovica i Ninkovica, mozes se opustiti, sigurno ne dolaze ni ovo leto.Last edited by Nebojsa; 22-05-12, 11:44.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZapravo to sto je jednostavan je plus, bolje nego Cava koji 7 puta meri pas i onda doda pravo u noge protivniku. Donosi Miki i onu svoju prangiju koju niko kod nas nema sem donekle Laze i Kadua. Irao je u Engleskoj, sigurno je bar malo bolji igac nego ranije. E sad, meni se nesto ne dojmi sto se vraca zbog brzine i spavanja u pokrivanju u odbrani, ne verujem da ce sd to Robiju mnogo svideti, ali bi momentalno postao najbolji igrac ekipe, mozda i lige.
Q stp se tice Lukovica i Ninkovica, mozes se opustiti, sigurno ne dolaze ni ovo leto.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostZapravo to sto je jednostavan je plus, bolje nego Cava koji 7 puta meri pas i onda doda pravo u noge protivniku. Donosi Miki i onu svoju prangiju koju niko kod nas nema sem donekle Laze i Kadua. Irao je u Engleskoj, sigurno je bar malo bolji igac nego ranije. E sad, meni se nesto ne dojmi sto se vraca zbog brzine i spavanja u pokrivanju u odbrani, ne verujem da ce sd to Robiju mnogo svideti, ali bi momentalno postao najbolji igrac ekipe, mozda i lige.
Q stp se tice Lukovica i Ninkovica, mozes se opustiti, sigurno ne dolaze ni ovo leto.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostIzgleda da pregovaramo sa Petkovicem,a prica se i o cuvenom Zarku Markovicu(cuvenog sa menadzera),sto moze znaciti da Toske ide
Originally posted by T-Mac View PostMiki kapiten prvo pojacanje!
Comment
-
Zar ti ja licim na nekog ko daje pouzdane izvore?
Comment
-
-
i 2003-e isto
lm, remize onog sta je rekao, za one sa slabijim netom
И две иљаде треће исто! Овај,па сигурное да е,мисим,ние сада утакмица дерби,али сигурное да е утакмица из категорие финалних и да има јако велику,јако велики осећаи типа притисак на Звездиним играчима да освое трофеј поготово пошто у првенству то нису успели да ураде.Начи Борац нема ша да изгуби,он је аутсаидер на хартији типа папир.Сигурное да ће дати орган типа срце и ти момци да освое трофеј,поготово што су испали у лигу категорие друга.Да барем колко толко оправдају образ али ми сви нисмо дошли овде да гледамо Борац него Црвену Звезду.
Comment
-
Jel ste se prijavili za elektronsko glasanje ? Ja nisam uspeo.Napisem broj clanske kartice i email i kaze kao podaci nisu tacni pozovite servis za clanstvo.Ja zvao 15 puta,sve zauzeto i batalio. Mnogo su to glupo napravili, vidim zale se ljudi nikom nisu tacni podaci i svi su morali da zovu servis. I sta sad da radimo mi koji nismo uspeli da se prijavimo a prijava istekla ?СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
Comment