Originally posted by tamonajugu
View Post
Meni je bitno da ti nosiš taj avatar, pa možeš biti najveći grobar, složićemo se. I jedan i drugi klub su gurani, neko je sigurno više guran neko manje, ali deo navijača Partizana uvek glumi neke rebelovce, kao uvek su svi protiv Partizana. To nije istina.
Ne postoji država na svetu, makar bila i najgora, u kojoj je vlast protiv nekog kluba a da on veže 13 titula u košarci i 6-7 u fudbalu.
U idealtipskom smislu tu je jedino i najdalje dokle ide država, neka indiferentnost. Pa da su jednaki uslovi i da Partizan na sposobnost to uzme.
Inače one priče Vesić, ovo, ono, DS gurao Zvezdu i to, pa u to ne veruje niko živ. Šta, gurali su Zvezdu a Partizan jači od države i redja titule? Malo morgen.
Možda se nije pomagalo Partizanu u toj meri kao sada Zvezdi, možda može da se gradi neki slučaj oko toga, ali samo ja se sećam 10 utakmica gde se igralo dok Partizan ne pobedi, na mišiće.
Gledao sam to godinama i tačno znam kako se osećate sada. I koliko mrzite Zvezdu. Jer sam i ja istinaki zamrzeo Partizan tek posle 2006/7.
To je začaran krug, ali ne mogu biti licemer i reći da mi je krivo što Zvezda osvaja titule. Ma kako ih osvojila.
Comment