Opet kao i na prethodnom žrebu, sredina. Moglo bolje moglo gore. Ali ovaj Seltik koliko ima sreće na žrebu to je jezivo ljudi preko Sarajeva, Nome Kaljua i Apoela do LS bez znoja...ne znam da li je iko ikad dobio tako lak žreb
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostNajteži mogući protivnik. Ekipa u usponu, lete po terenu i još čini mi se vještačka trava tamo
Comment
-
Originally posted by poacher View PostOpet kao i na prethodnom žrebu, sredina. Moglo bolje moglo gore. Ali ovaj Seltik koliko ima sreće na žrebu to je jezivo ljudi preko Sarajeva, Nome Kaljua i Apoela do LS bez znoja...ne znam da li je iko ikad dobio tako lak žreb
Teški srećkovići.
Comment
-
Odličan LE žreb
Nama je bitno da nabijamo koeficijent, da steknemo konstantu u Evropi. Ako nas posluzi sreća naravno što da ne LS ali realno po kvalitetu mi smo LE ekipa. Sutra prva ozbiljna probera u novoj sezoni, nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak.
Comment
-
Originally posted by poacher View PostOdličan LE žreb
Nama je bitno da nabijamo koeficijent, da steknemo konstantu u Evropi. Ako nas posluzi sreća naravno što da ne LS ali realno po kvalitetu mi smo LE ekipa. Sutra prva ozbiljna probera u novoj sezoni, nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak.
Nego po koeficijentu u LS bi bili ponovo drugi otpozadi ili bi imali najlosiji koeficijent. Kakva smo ekipa to se dokazuje na terenu upravo u naredne dve nedelje. Zelim da vidim presing ali takodje ne bih voleo da vidim ispadanje u odbrani.
Comment
Comment