Originally posted by madrid
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno da Marko Gobeljić treba da igra na krilu, a ne Ben ili Marin, oni treba da igraju unutra, a ne široko sa strane.
Milojević je ustalio Marka Gobeljića na desnom beku, što je greška, ali ovaj neverovatni Univerzalni vojnik™©® je čovek za sve uloge.
I definitivno zaslužuje poziv u reprezentaciju, gol Đanluiđi Bufonu i odbrani Pari Sen Žermena vrednoj na desetine i desetine miliona evra, govori sam za sebe.
Tumbaković neće imati mnogo izbora, moraće da pokloni poverenje neustrašivom ratniku Marku Gobeljiću, sigurno jednoj od glavnih uzdanica (bar po pitanju borbenosti, predanosti i posvećenosti) Crvene zvezde u još jednom napadu na Ligu šampiona, ovoga leta.Last edited by La Jugoslavia; 04-07-19, 15:29.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Znam već sastav za 2. kolo.
Žander levo krilo, Rodić levi bek, Marin desno krilo, Ivanić ofanzivni, Kanjas i Jovančić sredina, Tomane špic(neće igrati krilo pogotovo ne pored Boaćea koji se raspada), i ovo klasika pozadi.
Nešto razmišljam, pa na šta naš trener više drka nego na beka koji igra i krilo tj krilo koje igra beka. 100% će probati to ako ne u 2. onda u 3. kolu
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostPo toj logici čovek koji je sam doneo Ligu šampiona prošlog leta, Ben, ispada iz tima što će se desiti nikad.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
Comment
-
Naravno. Ben na krilu je uludo trošenje resursa.
Inače, utorak je opasna nagazna mina po nekim komentarima. Nisam još gledao Zvezdu ove sezone, ali valjda je Suduva u sred sezone i to lider (sada im vidim na sajtu).
Moraće da se zapne, pogotovo u gostima.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Igram ih ja svako kolo, dobijaju redom, samo ih je msm Žalgiris dobio.
Na Suduvu u ligi u kombinaciji 0-3 gola i lagano.
Inače, ne bi trebalo da bude problema po mom skromnom mišljenju, ako ćemo u grupnu fazu sve ispod 3 u Beogradu je malo....a ako, pak, ne možemo ove amatere da dobijemo onda čemu da se nadamo dalje !?
Comment
-
Ben-Tomane napred može da bude pakleno, samo ako se uklopi tačno onako kako treba.
Ben grize preko granica, a Tomane ima onu neku žicu, nije samo centarfor, već je edukovan, baš se vidi da je plemenit centarfor.
Tomane je kapitenski materijal, to odgovorno tvrdim, samo ako bude mudrosti da se ispoštuje maksimalno.Last edited by La Jugoslavia; 05-07-19, 12:42.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...nav_id=1562782
Antony Morato majica. To je moj brat.
Fala Rikardo
Comment
Comment