Ne znam što ne bi prodali Joveljića iskreno. Ne vidim 1 pametan razlog.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Retko lep dres. Mogla bi reprezentacija malo da pogleda kako treba i koje boje da joj bude, samo ne drugi nego prvi dres.
Last edited by Cassius Clay; 07-06-19, 12:21.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostHahahahhahaha....ne igraju sine moj, neće ljudi da igraju protiv fikcije od države.
Baš me interesovalo da li će Mirko, ipak je on grobar. Mora da mu je Vokri bio jedan od idola uz Kežmana. Žule već, to se podrazumeva
Comment
-
Stvarno nisam ocekivao ovo od Mirka...Ako ne prihvatate da ne igram protiv Kosova, onda sam spreman da više nikada ne igram za reprezentaciju. Neću igrati protiv njih, makar više nikad ne igrao za Crnu Goru - poručio je Ivanić, a isto mišljenje je podelio i Filip Stojković.Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
A šta to može da ih zadesi?
Nadam se da nisu pod pretnjom odustali već da tako misle, jer ako su pod pretnjiom - tu "leba nema".SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Великић из Звезде иде у Валенсију, oбештећење 800.000 евра
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/8...e-800-000-evra
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostВеликић из Звезде иде у Валенсију, oбештећење 800.000 евра
http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/8...e-800-000-evra
Prodaj bre sve omladince za saku dolara, sta ce to nama.
Ajde da smo dobili za njega 5 miliona, jer toliko minimum kosta talenat mi prodajemo kao u nekom ocaju, kao da gori pod nogama a zar dug nije najmanji u prethodnih 20 godina
Zar se nismo konsolidovali finansijski?
Bitno je ipak progurati sve zimske kombinacije jebes akademiju koji je djavo i imamo.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment