Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stojanče View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Praktično svaki prelazni rok mora da se sarađuje sa Rajom . Nadam se da će Krstović da reši taj letnji prelazni rok bar što se tiče Raja.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Klub iz Ljutice Bogdana radi punom parom na pojačanjima u svim svojim kateogrijama, što dokazuje i novi potpis na Marakani. Crvena zvezda je dovela mladog golmana iz Severne Makedonije Vaska Vasileva.
Kako su objavili mediji iz Skoplja crveno-beli us primetili Vasileva zahvaljujući dobrim partijama u reprezentativnim selekcijam svoje zemlje (U 14 I U 15), a 15 godišnji golman je vrlo brzo prihvatio ponudu iz Zvezde i potpisao stipendijski ugovor.
Radi se o velikom talentu, što govori i podatak da je u sezoni 2014/15. bio je proglašen za najboljeg golman u Dečijoj ligi Makedonije koju organizuje tamošnji fudbalski savez.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKlub iz Ljutice Bogdana radi punom parom na pojačanjima u svim svojim kateogrijama, što dokazuje i novi potpis na Marakani. Crvena zvezda je dovela mladog golmana iz Severne Makedonije Vaska Vasileva.
Kako su objavili mediji iz Skoplja crveno-beli us primetili Vasileva zahvaljujući dobrim partijama u reprezentativnim selekcijam svoje zemlje (U 14 I U 15), a 15 godišnji golman je vrlo brzo prihvatio ponudu iz Zvezde i potpisao stipendijski ugovor.
Radi se o velikom talentu, što govori i podatak da je u sezoni 2014/15. bio je proglašen za najboljeg golman u Dečijoj ligi Makedonije koju organizuje tamošnji fudbalski savez.
Comment
-
https://www.espreso.rs/sport/fudbal/...m_campaign=del
Najbolji navijači na svetu i najpametniji i naodaniji. Koliko volim Zvezdu toliko volim i Delije. Cigane. Zvezdaš će uvek da palamudi šta je najbolje za klub, a Delija je uvek tu. Pri tom ja sam zvezdaš i govno sam kao i drugi zvezdaši samo nikad ne bih stavio nikoga ispred Delija.
12. igrač uvek bili i kao 12. igrač su legende kluba i njihova se mora poštovati.
Comment
-
Ben je igrao 5x bolje kada je igrao iza napadača ili attacking mid. Sad razmišljam nešto, on je bio loš i prošle godine na krilu. On sa krilom nema veze bolje Jirka da igra desno, Ben ofanzivni vezni, Marin može levo, Ivanić pored Jovančića.
E to zameram Milojeviću i ne bude li pobedio danas 2-0 ili 3-0 neka se nosi u pm. Iako ga volim ali neka se nosi. Ne može jednom groblje da dobije kako treba.
Comment
Comment