.. Žule je stvarno vic ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bruka. Nije naša igra ovako nakazna samo u drugom delu sezone, nego je ovakva od završetka učešća u LŠ. Mnogo smo poleteli izgleda visoko zbog LŠ i sve gledali sa visine. Sreća pa nam je liga očajna inače bi trusnuli dole i razleteli se u deliće. Da li je u pitnaju motivisanost, kašnjenje plata, odnosi među igračima, trener...'bem li ga, al nešto očigledno nije u redu.
Comment
-
Plate ne kasne uopšte i ovo nema veze sa upravom kluba. Ima veze na relaciji trener igrači. Ne valja već duže vreme. Igrači su nezadovoljni.
Boaći pravi probleme sećate se kako je u Lučanima divljao kada je zamenjen.
Miloju je rečeno da nije trebao dovoditi Čauša i još x igrača ako ih ne koristi pa se uvredio ko pičkica.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPlate ne kasne uopšte i ovo nema veze sa upravom kluba. Ima veze na relaciji trener igrači. Ne valja već duže vreme. Igrači su nezadovoljni.
Boaći pravi probleme sećate se kako je u Lučanima divljao kada je zamenjen.
Miloju je rečeno da nije trebao dovoditi Čauša i još x igrača ako ih ne koristi pa se uvredio ko pičkica.
Vladan ne treba biti klinac pa da diže nos zbog ovakvih stvari oko Čauša, ovo mislim pod uslovom da su ove priče tačne. Sujeta mora biti po strani i da se gleda interes kluba.
Comment
-
Joj brate mene boli kada to neko piše.
Je l' gledao Simića na Banovom Brdu sa Čukom i tražio? Je l' tražio Jirku posle Spartaka pričali on i Kosan da ima sprint bolji od svih igrača Zvezde?
Je li Terza probijao mozak za Čaušića i Ivanića i Miluna ili Miloje?
Kakve više kombinacije. Mi smo idolopoklonici veliki. Idealizujemo sve redom. Milojević je kriv isključivo.
Comment
Comment