Gubis a ne uvodis napadaca...ili je sumnjivo ili je jedan od najdebilnih poteza trenera koji sam video u poslednje vreme...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Već neko vreme smo bili pečeni za poraz. Igra danas duzdibiduzovska. Šansu nismo stvorili u drugom poluvremenu. Mislili su da bez oznojenog dupeta uzmu tri boda, al muda Marjanova. Na šta bre ovo liči, kakvo je ovo šećkanje? Primaju platu i to redovnu i to ne malu. Bolje što im ja nisam trener, pešačili bi sad do Marakane. Vladan da se ne zajebava, ako ne dobije derbi ulazimo u problem a ima da kapne i mrlja na ovu sezonu. Disciplinuj to Vladane i ajde da razbucamo komšije.Last edited by Karamazov; 20-04-19, 19:04.
Comment
-
Apsolutno, pomislio sam kako je sada potreban Pavkov da dominira snagom i visinom on uvede Simica...
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Još kod objave sastava sam napisao WTF ?! .. jedino logično objašnjenje mi je da smo pustili brđane (imamo korektan odnos sa njima _ Miloje posebno) a i da zabiberimo komšijama to treće mesto.
Jbt, Ivanić igra špica, a Simić, Savić i Čaušić pletu mrežu oko njihovog bunkera..
Da se pridružim ZIS-u .. Terza mađijo lopovluka, rastereti nam mal'ko roster i Milojeve "slatke" muke.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostPavkov ima kartone. Da je dobio još jedan ne bi igrao derbi. Zato ga čuvao."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostPusti me ti FIorentine, oni imaju svog vlasnika koji moze da radi sta god pozeli...ono govno od Tezica nek odjebe sa svojim procentima i drvnom gradjom...Zvezda nije njegova prcija i njegov privatni bankomat...
Šta još treba? Ubacuje li Terza Simića?
Milojević lično išao ćini mi se baš na Banovo Brdo i gledao Simića na početku sezone i to je nejegova izričita želja kao Erik Jirka itd.
Ako baš želiš da znaš i Čaušić je.
Comment
-
Velika ce steta biti ako ne dobijemo Partizan ove godine. Gubimo pred mec sa Partizanom. Igra je takva kao da je igraju kontuzovani igraci. Previse je igraca u rosteru i treba sve to balansirati. Neki igraci su bespotrebno dovedeni. Ako trazis trkaca i nadjes ga u Slovaku onda Jirka treba minimum u odnosu 60/40 % da bude starter. Ostatak sa klupe. Umesto toga on je 40 posto na klupi 60% van protokola.
Comment
-
To tek kada se privatizuje. Ovako možemo samo da biramo manje zlo. Terzić je bar uspešan mešetar. Kao i Mamić. Najebali bi da su Lukić i Adžić.
Štelamo da bi Čuka prešla Partizana jer ćemo ga i mi izgaziti.Last edited by Cassius Clay; 20-04-19, 19:21.
Comment
Comment