Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Constantin View PostE dobro da smo se našli. Sreća što niko ne ponudi neki posao, no ovo"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPrijateljska jedna utakmica juče, onako, veći intezitet i naboj na treningu kad igraju A i B tim, jer fakat mi imamo ta dva tima koja bi se borila za titulu u prvenstvu.
Comment
-
Daleko od toga da je bila prijateljska. Bila je muška borba. U tom žaru borbe bio je neoprezan start i nad Bočkom koji se povredio. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Širile su se priče i da će nas Radnički pustiti u Nišu, da će to biti malo korzo i malo džoging dveju ekipa. Al malo morgen, od toga nije bilo ništa. Bilo je povuci potegni, jedva išćupasmo bod.
Comment
-
Spoiler
Ič mi se ne sviđa ova formacija. Čauš je opet tu, bez njega se ne može. Jirka na tribinama svirka, on kao da je odsvirao svoje. Ne voli ga Vladan. A ne sviđa mi se ni ovo sa Ivanićem, malo igra, malo klupa, malo zadnji vezni pa malo igra levo.Last edited by Karamazov; 16-04-19, 16:34.
Comment
-
Comment