Mogli ste ovu utakmicu "miroljubivo" da rešite podelom bodova ... ali 'ajde, nema veze. Bar ćete Recka da spasite Rad je trebao da ispadne još pre dve-tri sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Dobro funkcioniše tandem Ben/Ivanić, samo nam treba malo više intelekta na poziciji Jovičića (u njegovu odbranu, učestvovao je kod gola onim odličnim šutem) ..
Napadačima bih poželeo manje sebičnosti u određenim situacijama..
Inače, nije loše, lagano ovo guramo.
.. u'vatiće Jovelja jednom one makaze ..
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostNadaj se“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNema sumnje da ćemo ozbiljno pristupiti toj utakmici i muški se pošibati, sad ako izvučete remi neće biti neočekivano s obzirom da ćemo se suočiti sa drugim najboljim timom u Srbiji.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMi ćemo da se ostavimo, pomalo nerealne ambicije duple krune, a vi da smanjite zahteve za istom, pa da podelimo....“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ko je i sta pevao?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMa delimo, naravno, nama kup i prvenstvo vama drugo mesto. [emoji41]
Comment
Comment