Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Juče dobar rezultat, bolji nego prikazana igra. Austrija uglavnom držala loptu, mutila pokušavala, ali jalovo.....
Mi tri gola iz prekida, ali pored toga još par prilika......tvrda neka utakmica sa dosta trčanja i duela, bez neke prelepe igre, može se reći onako prava pripremna.
Comment
-
Žao mi je što Ivanić dolazi, mislim da on ne zaslužuje da igra u Zvezdi, ne zato što je Grobar već mislim da je precenjen kao igrač a osim te sitnice i zato (ne manje bitno) što nas je odjavljivao već par puta.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostŽao mi je što Ivanić dolazi, mislim da on ne zaslužuje da igra u Zvezdi, ne zato što je Grobar već mislim da je precenjen kao igrač a osim te sitnice i zato (ne manje bitno) što nas je odjavljivao već par puta.
Druga stvar je to sto nas je on odjavljivao onoliko puta, te mahnito jurenje da se posto-poto dovede u Zvezdu...
I naravno, ako vec dolazi, sad je bio pravi momenat usled potrebe da se tokom proleca uigra sastav koji ce u julu u kvalufikacije.
Nikad nije na odmet dovesti kvalitetnog veznjaka, kao sto su odlicne investicije za buducnost i Gajic na beku i Milunovic na stoperu. Po meni to je kvalitativni upgrade u odnosu na gardiste, a i zalog za ono sto sledi od leta i nadam se grupnu fazu evro-takmicenja, kada i roster mora biti siri i sa alternativama.
Comment
-
Ma ima smisla transfer, odličan igrač, ali loša ličnost......
Ja se na leto nadam vrhunskom strancu na poziciji AMR ili AML, tu fali zverište jedno uz Bena.
Probalo se sa Kafuom i ispalo je kako je ispalo, idemo dalje....da se lepo isprsimo za tu poziciju + postojeće mislim da nema zime.
Comment
Comment