Srećna Nova crveno-beli....želim vam da i ove godine budete dostojni reprezenti u evropskim takmičenjima. Za koji deo se izborite
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Constantin View PostImaš dva tridesetogodišnjaka golmana (ne znam koji je treći) i "rezervišeš" mladog reprezentativca....meni je to dobar posao.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostIzvinjavam se na kasnom odgovoru. Pa Borjan, Popovic i Supic.
Comment
-
Leta gospodnjeg 2007. uđem vam ja u kladionicu Soker u Beogradu u ulici Gospodara Vučića, kad jedan čičica sedi za ruletom sam i igra rulet, priđem i ja ruletu ( ne čičici ) da "namažem" malo, kad ono ni manje ni više Šekularac, naravno kao stari dobri ciga tu ide odmah baci pet, hoće li, on kaže hoće itd. Čovek je bio preinteligentan, hiperaktivan, čas uplaćuje pare, čas isplaćuje, jednostavno pojava od čoveka.
Počivaj u minu legendo svega - fudbala, šaha, igara na sreću i lagnodnog života.
Comment
-
Najveci igrac kog je ova zemlja ikad imala, zvezdas do kostiju, sedam titula prvaka kao igrac, kad je bila prica da Bora Kostic mozda predje u Partizan, otisao je kod njega , kleknuo poljubio mu nogu i rekao molim te nemoj samo kod njih evo priznacu da si bolji od mene i dogovor je pao. Veliki Seki, ljudi su isli samo njega da gledaju, najveca legenda i igrac, slava ti majstore.
Comment
Comment