Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Crvena zvezda je pronašla novog čuvara mreže. U pitanju je mladi golman Radnika iz Surdulice Nikola Vasiljević, koji će sa crveno-belima potpisati višegodišnji ugovor.
Kako saznaje MOZZART Sport, srpski šampion će na ime obeštećenja Surduličanima platiti između 250.000 i 300.000 evra.
S obzirom da 201 centimetar visoki čuvar mreže izvesno ne bi odmah mogao da pronađe svoje mesto među stativama crveno-belih, realno je da odmah bude prosleđen nazad u Surdulicu na šestomesečnu pozajmicu, dok bi od leta ušao u otvorenu bitku za poziciju u timu.
Comment
-
Docekao Terza svojih pet minuta...buljuk nekih anonimusa za cirka par stotina hiljada evra, od kojih niko ni minuta nece videti na Rajku...ne vredi, ne moze onaj pilicarski mentalitet da izbaci..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostDocekao Terza svojih pet minuta...buljuk nekih anonimusa za cirka par stotina hiljada evra, od kojih niko ni minuta nece videti na Rajku...ne vredi, ne moze onaj pilicarski mentalitet da izbaci...
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostPreviše potcenjujete Terzu....kao i Tončeva koji nema sada veze sa ovom pričom, ali mi služi za ono čuveno "e sam vam rek'o"Last edited by ZvezdaIznadSvega; 25-12-18, 18:17."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostDocekao Terza svojih pet minuta...buljuk nekih anonimusa za cirka par stotina hiljada evra, od kojih niko ni minuta nece videti na Rajku...ne vredi, ne moze onaj pilicarski mentalitet da izbaci...You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by blond View PostNe znam samo sta ce nam golman? Vec imamo 3 profesionalna golmana, da li je to pravilo "kud tri tu i cetvrti"?
Comment
-
Nije valjda da ovaj iz Kruševca ide u Zemun "na kaljenje" !?
Mene više nervira što ne možemo da zadržimo ovaj sadašnji kadar. Ostaćemo bez jednog od najboljeg igrača lige i kluba za istu sumu za koju smo doveli ovog iz Napretka, ovaj igrao na oranici u Kruševcu jesenas, ovaj naš na oranici u Parizu.
Comment
Comment