Pa loši su igrači po mom mišljenju a igrom slučaja su crni, ne vidim u čemu je problem? Opet spinuješ i klevećeš, izgleda da je ovde sve dozvoljeno. Meni su loši i Boaće i Donald i Kanga, loš mi je bio i Mouče, ali mi sad nemamo stranaca belaca da su loši.
Kafu je jako slab takodje...
To ko je koje boje sam potencirao jer si ti prvi spomenuo da sam ja rasista. Nemoj te jeftine spinove, možeš ti to bolje.
Boaći mi je najgori kao i Kanga i priča da su loši je potekla od mene i onda mi je neko iz čista mira spočitavao da sam rasista.
Ne, već su loši igrači.
Ako sam rasista kako volim Bena i kako nikada nisam rekao ružnu reč za njega?
Te Gebels fore da ponavljate laži o meni su urodile plodom da su neki počeli stvarno da veruju u to, a to nije lepo.
Baš sam veliki rasista, kukao da dovedemo Djovanija Sia. Ne volim hajpovane loše strance. Tačka.
Kafu je jako slab takodje...
To ko je koje boje sam potencirao jer si ti prvi spomenuo da sam ja rasista. Nemoj te jeftine spinove, možeš ti to bolje.
Boaći mi je najgori kao i Kanga i priča da su loši je potekla od mene i onda mi je neko iz čista mira spočitavao da sam rasista.
Ne, već su loši igrači.
Ako sam rasista kako volim Bena i kako nikada nisam rekao ružnu reč za njega?
Te Gebels fore da ponavljate laži o meni su urodile plodom da su neki počeli stvarno da veruju u to, a to nije lepo.
Baš sam veliki rasista, kukao da dovedemo Djovanija Sia. Ne volim hajpovane loše strance. Tačka.
Comment