Alo bre prekinite stalno da pljujete igrace na svakom losem mecu. Uzimamo ovo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kao da nisu podeljene uloge na terenu. Bez potrebe preskacemo igru i linije. krilo Marin ulazi u sredinu da pokusa nesto da napravi. Bena bas biju. Da se konsolidujemo u svlacionici pa da se odigra nesto u drugom. Vidi se da je greska sto je Kafu u protokolu.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostAlo bre prekinite stalno da pljujete igrace na svakom losem mecu. Uzimamo ovo.
Comment
-
Ma makar izgubili sve do kraja ova ekipa moze (i treba i mora) da se kritikuje, ali ne sme da se pljuje i da se teraju igraci. Cuj derbi vredi kao 5LS, taj isti derbi smo izgubili skoro 50 puta. Ko nije shvatio da ce i u buducnosti biti poraza taj ima cudnu logiku.Last edited by colchonero; 23-09-18, 19:55.
Comment
-
Jer ovo otvara pandorinu kutiju i lozi grobare do daske i daje im u prilog tezi da se namesta i menja celo takmicenje i celu postavku iz mirnog uvodi u nemirne vode gde oni imaju neverovatne srece + plej of.
Ovo je katastrofa!!!!!!
Ja ne teram igrace nego im jbm sve po spisku za ovaj pristup.
Teram samo onu prevaru iz kineske lige sto je dala 2 gola.
Comment
-
Preterujes Urose. Titule su najvaznije. Onaj ko ne uzima titule taj se vadi na derbi. Titula stvara velike meceve u Evropi a ne dobra igra u derbiju. eto Partizan odigrao jedno poluvreme dobro i vraca se u kafez zvani super liga. Par dana na svim forumima se vodi polemika oko Ebija, i eto mi jednostavno nemamo kreaciju na sredini jos uvek. Ne znam ni sta tacno Krsticic igra, a Causic kao da igra za Partizan po onome sta decko radi na terenu.
Comment
Comment