Originally posted by Brajkula
View Post
Avaj, ako se 'uzmu' u razmatranje predpostavke raznoraznih analiticara, kladionica i fudbalskih znalaca, da ce nas Napoli napuniti sa 4-5 komada, izuzetno sam zadovoljan osvojenim bodom, bodom za 'rang listu' koji nam najverovatnije donosi ulogu nosioca u drugom kolu i naravno sa 900K evrica
Igraci Napolija su takticko-tehnicki 3 lige iznad vecine nasih, odlicna trkacka ekipa koja dugo igra zajedno, uigrana. Verujem da su nas i malo(vise) poDcenili.
Odlicna skola za nase igrace, da vidimo gde smo trenutno u odnosu na jednu od ekipa koja se bori za titulu u ligama 5-ce.Dug je put za povratak na stare staze slave, ovo je samo jedan korak na tom putu, ubedjen sam. Mnogo je jos rada pred Terzicem i prevashodno Milojevicem.
Kao i svi srbi
Bekovi su nam prespori i nisu za ovaj nivo fudbala (OK Rodic jos nekako i moze da prodje, odgovoran je i koliko toliko ima ucinak u napadu, za razliku od nesrecnika sa druge strane ), centralni bekovi sve bolji, i bice to jos bolje kada se jos uigraju.
Borjanu pod hitno novi ugovor, verovatno najbolji golman od kada pratim FKCz.
SumaSumarum, kako smo se nadali, dobro smo se udali , ostaje zal jer mislim da smo uz malo vise hrabrosti mogli i do sva tri boda.
Za vikend povratak na nase oranice i da pokazemo placiP( gospodin trener poceo sa "prituzbama" na sudije i sudjenje, zna zbog cega je tako i odakle "duva" vetar ) sa tamne strane brda tko je najbolji u selu
Comment