Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostZna i Kosan, Terzu već drže u neizvesnosti. Menjam pobedu nad Napolijem i Liverpulom za 6-0 u derbiju, žmureći. Ovo je samo zagrijavanje za derbi, ipak je to utakmica sezone i uvek će biti.
Uki, jel sve okej? Par dana ne pominjes Utd? Sta ce to biti?
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
-
Velika šteta što je poremećena desna strana koja je prošle sezone dominirala u Evropi, RB Filip Stojković-RW Slavoljub Srnić. Nadavao se Srnić ključnih golova (Keln sam zapamtio i njegov doprinos protiv Krasnodara i BATEa), ali je bitnija bila singerica mašina, kako je on delovao sa Stojkovićem, sinergija jedna ogromna.
Vidim sada Milojević luta, u Salcburgu prvo igrao Veljko Simić desno, u 37. minutu stavio Nemanju Milića tamo, a onda je uleteo centrašut upravo sa te strane. Takav dozvoljen centaršut protiv BATEa je koštao Rikardinja karijere u Zvezdi.
Čudi me Milojević, 100% su to neke nefudbalske stvari u pitanju, van njegovih moći, inače sigurno ne bi dirao nešto što je napravio ko zna kada, još u Čukaričkom, nešto što mu je tamo donelo i rezultat i Kup i Evropu.
Prošle sezone su mu Srnić i Stojković doneli nokaut fazu Lige Evrope, ali je od decembra bila primetna promena, neko je zapeo da izgura Srnića iz tima, neke zakulisne radnje su na delu.
Šteta, jer trpi tim i to dosta.Last edited by La Jugoslavia; 18-09-18, 14:41.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Dve pobede Zvezde protiv italijanskih klubova u Evropi.
2002. 2-0 u Veroni protiv Kjeva
2005. 3-1 na Marakani protiv Rome
2016. Sasuolo, ispadanje
2006. Milan, ispadanje
2002. Lacio, ispadanje
1992. Sampdorija, ispadanje
1988. Milan, ispadanje
1983. Verona, ispadanje
1981. Inter, ispadanje
1957. Fiorentina, ispadanje
Koska i mrka kapa u najavi.
Pld 19 W 2 D 7 L 10 GF 14 GA 24Last edited by La Jugoslavia; 18-09-18, 15:40.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostVelika šteta što je poremećena desna strana koja je prošle sezone dominirala u Evropi, RB Filip Stojković-RW Slavoljub Srnić. Nadavao se Srnić ključnih golova (Keln sam zapamtio i njegov doprinos protiv Krasnodara i BATEa), ali je bitnija bila singerica mašina, kako je on delovao sa Stojkovićem, sinergija jedna ogromna.
Vidim sada Milojević luta, u Salcburgu prvo igrao Veljko Simić desno, u 37. minutu stavio Nemanju Milića tamo, a onda je uleteo centrašut upravo sa te strane. Takav dozvoljen centaršut protiv BATEa je koštao Rikardinja karijere u Zvezdi.
Čudi me Milojević, 100% su to neke nefudbalske stvari u pitanju, van njegovih moći, inače sigurno ne bi dirao nešto što je napravio ko zna kada, još u Čukaričkom, nešto što mu je tamo donelo i rezultat i Kup i Evropu.
Prošle sezone su mu Srnić i Stojković doneli nokaut fazu Lige Evrope, ali je od decembra bila primetna promena, neko je zapeo da izgura Srnića iz tima, neke zakulisne radnje su na delu.
Šteta, jer trpi tim i to dosta.
Comment
Comment