Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Najavljen izuzetno ofanzivan tim (4-2-3-1):
82 Borjan
30 Stojković - 90 Savić (kpn) - 5 Degenek - 23 Rodić
3 Jovičić - 7 Krstičić
22 Cafú - 31 Ben - 17 Marin
99 Boakye
Miloje planira napad iz svih oružja, odlično je što je Cafú u timu, jer Napoli igra sa rezervnim levim bekom, Mário Rui igra ove sezone umesto povređenog standardnog Faouzi Ghoulama.
Veoma komplikovana utakmica, bilo bi još teže da je ostao Sarri, Ancelotti je Zvezdina šansa, pogotovo ako da starom znancu Maksimoviću da istrči protiv Boakyea i Bena. Ovi će da ga pojedu na terenu, ako kojom srećom bude u timu Napolija.
Najveći problem za Zvezdu, sem svetskog kvaliteta zvezda iz Napolija, je što vole da drže loptu, što im je usađen Sarrijev dril da dave protivnika, a to može biti mučno za gledanje, ako Zvezda bude ograničena na jedan napad u pola sata.Last edited by La Jugoslavia; 18-09-18, 10:14.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostNajavljen izuzetno ofanzivan tim (4-2-3-1):
82 Borjan
30 Stojković - 90 Savić (kpn) - 5 Degenek - 23 Rodić
3 Jovičić - 7 Krstičić
22 Cafú - 31 Ben - 17 Marin
99 Boakye
Miloje planira napad iz svih oružja, odlično je što je Cafú u timu, jer Napoli igra sa rezervnim levim bekom, Mário Rui igra ove sezone umesto povređenog standardnog Faouzi Ghoulama.
Veoma komplikovana utakmica, bilo bi još teže da je ostao Sarri, Ancelotti je Zvezdina šansa, pogotovo ako da starom znancu Maksimoviću da istrči protiv Boakyea i Bena. Ovi će da ga pojedu na terenu, ako kojom srećom bude u timu Napolija.
Najveći problem za Zvezdu, sem svetskog kvaliteta zvezda iz Napolija, je što vole da drže loptu, što im je usađen Sarrijev dril da dave protivnika, a to može biti mučno za gledanje, ako Zvezda bude ograničena na jedan napad u pola sata.
Da budem iskren meni Kafu ne uliva poverenje sa formom iako imam izrazito visoko mišljenje o njemu bazirano na onom iživljavanju dok je igrao za Bugare, pre bih gurnuo Krstičiča ili Čaušića na 10, a Bena na bok. Mobilan i drčan vezni red Bakula- Čaušić-Krstičić koji igra u oba smera, prvenstven iz razloga jer i Napoli ima tri jaka vezna igrača sličnih karakteristika Zelinski-Hamšik-Alan.
Tako bih ja odgovorio Karlu da sam Miloje.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMario RuiNapoli's Faouzi Ghoulam has hinted at a comeback sooner rather than later.
The 27-year-old has yet to return to action since he tore his anterior cruciate ligament in a Uefa Champions League encounter against Manchester City last November.
Despite returning ahead of schedule in January, the former Saint Etienne left-back suffered a relapse, fracturing his kneecap during a session in February.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostOdakle ti info da je Mario Rui loš bek ? Ja pratim Seriju A konstantno i diskutabilno je ko je od pomenute dvojice kvalitetniji.
Da budem iskren meni Kafu ne uliva poverenje sa formom iako imam izrazito visoko mišljenje o njemu bazirano na onom iživljavanju dok je igrao za Bugare, pre bih gurnuo Krstičiča ili Čaušića na 10, a Bena na bok. Mobilan i drčan vezni red Bakula- Čaušić-Krstičić koji igra u oba smera, prvenstven iz razloga jer i Napoli ima tri jaka vezna igrača sličnih karakteristika Zelinski-Hamšik-Alan.
Tako bih ja odgovorio Karlu da sam Miloje.
Comment
Comment