Kakav igrač. Od Kataija nisam video laganijeg igrača sa loptom. Čak je jači i od njega. Oduševljen sam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pas mater, ne gledam iz tehničkih razloga, Telekom blokirao sve na jućubu, očekivano, a mobdro iz meni nepoznatih razloga oko 20h switchuje na 'rvaCku Arenu, tako da slušam radio prenos ovih linkova na jućubu!
"Zvučimo" dobro , a nadam se da će after tekma, neko od Vas malo detaljnije o igri/igračima, za nas "slepce" da ispiše koji redak..
Comment
-
Hahaha cuje se javi se zapade i javi se sever hahaha. Zapad prihvatio, sad i sever ljudi oko mene na istoku vode navijanje ludilo!!!Last edited by colchonero; 15-09-18, 22:00.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostStojkovića zameniti Gajićem što pre. Preloš je. Iskreno.
Pardon, nesto sam permutovao...procitah Stoiljkovica umesto StojkovicaLast edited by ZvezdaIznadSvega; 15-09-18, 22:33."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Inace, ovo veceras je samo mali primer sta ceka JSL...kakva kaznena ekspedicija..dobili smo dubinu sa Boacijem, malog Krsticica u Causicu i jednog madjionicara sa loptom u vidu Marina...odavno nije vidjen igrac sa ovakvom brzinom sa loptom u nogama na ovim srpskim livadama...Marko je bukvalno otplesao ovu utakmicu a moze jos mnogo bolje...bravo i za posetu na stadionu i jos jedan dokaz da su ljudi samo zeljni kvalitetnog fudbala i kvalitetnih igraca."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostInace, ovo veceras je samo mali primer sta ceka JSL...kakva kaznena ekspedicija..dobili smo dubinu sa Boacijem, malog Krsticica u Causicu i jednog madjionicara sa loptom u vidu Marina...odavno nije vidjen igrac sa ovakvom brzinom sa loptom u nogama na ovim srpskim livadama...Marko je bukvalno otplesao ovu utakmicu a moze jos mnogo bolje...bravo i za posetu na stadionu i jos jedan dokaz da su ljudi samo zeljni kvalitetnog fudbala i kvalitetnih igraca.
Ebecilio je imao odličan pas za Boaćea posle koga je došao crveni, borio se i vraćao kao i uvek. Ipak, Ben mora igrati pre njega, zna se iz Olija sa Marinom, i Kafu se polako diže, uz Boaćea, bruka.
Inače i u fudbalu i u košarci igrači koji imaju kvalitet, i kad imamo sistem, kao sada sa Milojevićem, strani igrači i domaći povratnici, igraju fenomenalno.
Imamo tu neku dušu tima i svega oko Zvezde, navijači sve sve. Svi su lepo prihvaćeni.
Nije isto igrati u Zvezdi kad si idol navijačima i kad se oseća ljubav, i negde na istoku ili u srednjoj evropi. Veliki je ovo klub.
Kad god Zvezda napravi tim kao sad u fudbalu i prethodnih par godina u košarci, lako postaje destinacija u koju se lakše dolazi i emotivan je odlazak i igračima ostaje u najlepšem sećanju.
Zato bih pohvalio sve zvezdaše i delije i sve, jer niko nije ovako gostoljubiv kao mi, i niko ne ceni svoje igrače kao mi.
Kod nas nema ni rasizma ni zviždanja niti bilo čega.
Bilo je skidanja dresova pre 4 god ali zasluženo.Last edited by Cassius Clay; 15-09-18, 23:44.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostČujem magija na travi zelenoj doma mog, a ne vidim.. plačem!
Bravo Zvezdo!
http://livetv.sx/enx/allupcomingsports/1/
...ovo uvek radi, nema blokade...
Comment
Comment