Pazi ako udjemo u ls, lagano odmah da iskesiramo tih 2m...da se ne cicijasimo bzvz, ovako bi bilo zeznuto
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Miki28 View PostCole je stigao u Utd u sezoni 94/95, u januaru i tresao mreze ko od sale. Dao i 5 komada Ipsvicu tada.
Ali dosta OT, Giovanni Sio je zaista superaktuelan strajker i idealno pojačanje za Ligu šampiona, u to nema nikakve sumnje.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Mi smo doveli Braginog igrača Nikolu Stojiljkovića, koji je dao 16 golova za Bragu i igrao je vrh dok je bio u prvom planu, nije da smo doveli igrača iz Latine. Eto ti zamene. Za Pešića su zamene Pavkov i Joveljić. S tim što je Joveljić bolji igrač od obojice, samo mu fali seniorskog fudbala. Kad god igra, vidi se. Nego ga doziraju.
Mi smo ljuti kada dodju Fibel, Ruiz, Muče, zovemo Terzu lopovom koji se ugrađuje, što nije tražio bolje, sada kada traže bolje, sada ne valja.
Neće da dovode poluigrače i mačke u džaku i ja ih podržavam.Last edited by Cassius Clay; 27-08-18, 17:17.
Comment
-
http://redstarbelgrade.rs/uefa-ponovo-kaznila-zvezdu/
Koja je kazna za upad Spartinih huligana na teren, nisam ispratio?
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostJa podržavam sve kazne UEFA, kad tad će doći neki normalni ljudi u klub, koji će sabrati dva i dva i krenuće da rešavaju nagomilane probleme koji su evidentni kod organizacije utakmice.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ne mogu se oteti utisku da se naši klubovi kažnjavaju selektivno i da neki drugi zbog većih prekršaja dobijaju manje kazne ili ih uopšte ne dobijaju.
Ne znam po kom osnovu Sparta nije kažnjena za ono. Po toj analogiji ako je Zvezda za nešto što se desilo na tribinama dobila dva meče bez publike, za upad maskiranih huligana na teren bi verovatno bila izbačena na 10 godina iz svih UEFA takmičenja.
Comment
-
Imali ili ne protiv kazni, promeniti kaznu i kaznenu politiku ne možeš ni forumom ni tribbinom.
Zapravo tribina i može, ako sagledaju šta je zabranjeno i to izbace iz svog repertoara (prolazi, baklje, skandiranja koja UEFA ne dozvoljava) ni kazni neće biti..
Na bilo koji drugi način samo se nepotrebno troši energija i fokus bez pozitivnog rezultata a čak može da proizvede još veće sankcije ako neko poželi da proveri "čija je glava tvrđa"...
Na nama (klub i navijači) je da sve što je u našoj moći uččinimo da ne dođe do kakvog izgreda i problema neće biti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Klubovi iz država koje su sistemski uređene često ne dobijaju kaznu koju dobijaju klubovi iz neuređenih, a upravo je ta činjenica zaslužna što se navijači tako ponašaju jer im je to neki ventil.
UEFA pokušava na silu da sprovede disciplinovanje, ali zaboravlja da ljudi nisu roboti nego živa bića sa svojim problemima. Ne kažem da treba opravdavati divljačko ponašanje ili bilo šta što ugrožava bezbednost igrača ili navijača, ali kažnjavati zbog pevanja neke pesme je ili odsustvo osećaja ili tendencija.
Comment
Comment