Ja ne znam kako će istrpiti Zvezdu u evropi, jedino ako ne planiraju da je izbace
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Strpljivo igra Milojević. Nema zaletanja, strpljivo se igra i čeka se neki prekid. Korner i onaj slobodnjak očajno izvedeni. Malopre Jovičić umesto da centrira, jer u kaznenom bilo 3vs3, on šuta iz mesta sa 30 metara iz kosa.
Poziciono igrači stoje dobro. Ali to košta dosta u napadu. Često su krila izolovana bez prostora i podrške bekova, i ostaju 2vs1.
Posle mi kažu da publika ne utiče na sudiju, ma jok. Svirao bi 50% faulova više da ima pritisak od publike, garant.Last edited by z0La; 21-08-18, 21:52.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nista ovaj Salcburg, samo ovi nasi ne drze loptu uopste. Malo bise koncentracije i povezanisti, pa da ovu pipirevku privedu kraju. I bez gluposti naravno ko ono kad se odbila lopta onom u 16...ko duh.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostSavic ekstremno slab, Rodic se gubi. Degenek i Jovicic za svaku pohvalu. eekat navijaci cine da smo za pola koraka sporiji. Mislim da se malo pogubio trener sa ovakvim prilazom mecu.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Ovo je aktivan rezultat ljudi. Ne znam što ste očekivali da Zvezda već vodi 1-0, 2-0. Težak protivnik, i ključno je da se ne zaleti odmah i da se primi neki glupi gol.
Verujem da će kako utakmica odmiče malo više da se angažuju za napad.
1-0 i da se slavi. Samo da se ne primi gol.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNista ovaj Salcburg, samo ovi nasi ne drze loptu uopste. Malo bise koncentracije i povezanisti, pa da ovu pipirevku privedu kraju. I bez gluposti naravno ko ono kad se odbila lopta onom u 16...ko duh.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by suptil View PostSavic mi je nekako pogubljen. Ne znam zasto imam taj utisak.
Verujem u Babića, u super je formi, odmah je super startovao. 100% povreda Vujadina.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment