Bakula, Jovančić i Krstičić će sigurno početi. Ben i Radonjić krila, a špic Stoiljko.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nešto tipa 3:2 uopšte nije neralno tamo.
I gubili su kući prošle sezone.
Problem nam je kući...
Oni igraju na tempo i tu možemo da se nosimo.
Važno je pozadi da se Degenek... transformiše... ne znam šta... nek veže ove 2 utakmice kako valja i ne mora ništa više.
Ali taktički je slab mnogo...
Comment
-
Iskreno nisu izgubili kuci nijedan mec kuci prosle sezone u ligi,sve ukupno 3 poraza u ligi
Kuci nisu izgubili mislim nijedan mec ni u LE,ali nije ni isti sastav,imaju perspektivnog mladog trenera koji je prvo vodio Youth Salzburg uzeo LS za taj uzrast i 2017 preuzeo Salzburg,prvi tim
Ne znam sto Degenek pre Babica,ali ocigledno Miloje zna
A ne znam ni dal je bio zelja Miloja vrv jesteLast edited by 61563; 19-08-18, 13:18.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostOnda moj bag.
Bilo je više trokiranja u tim ligama...
Siguran si da nisu... pu...
Trebali bi da im da im napunimo njihov domaći teren.Last edited by 61563; 19-08-18, 13:25.
Comment
-
Pa Krstičić i ne mora da bude zadnji vezni, može da igra između Bena i Radonjića, da igra malo ofanzivnije, ali je sigurno bolji defanzivno od bilo kojeg AMC koji bi se tu našao. Ovo je najjači protivnik do sada, prazne tribine i trebalo bi prvo misliti kako zatvoriti sve prilaze, a Ben i Radonjić mogu iz neke kontre da ga uvaljaju.
Comment
-
Probali smo sa Krsticicem iza spica kao i na levom krilu...potpuni debakl, ne moze on to da igra a da ne pricamo da tako gubimo dve pozicije...dakle, duplo golo...Meni se cini da ce biti kao Trnava prvi mec...Krsicic, Jovicic i Ebicilio..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Ma ne mora da igra polu špica. Može Bakula zadnji vezni, a Jovančić i Krstičić da budu CM. Po meni bi bilo glupo bilo koga iz ove trojke ostaviti na klupi jer gol se može dati i sa njima, a odbrana je mnogo sigurnija s obzirom na nesigurnost Degeneka.Last edited by goku; 19-08-18, 13:51.
Comment
-
.. pa eventualno Jovančić da igra ispred ove dvojice, ali verovatno će pre Ebi da počne, jer je pokazao i defanzivne kvalitete + što ima haubicu u nOge.
Mislim da je jedina nedoumica u špicu, a da je ostalo jasno..
Borjan,
Žule, Savić, Degenek, Rodić,
Krle, Bakula,
Ben, Ebi, Radonja,
Stojiljković (Pavkov)
edit: eto rešenja .. Fuka u špicu!Last edited by salelesa; 19-08-18, 13:56.
Comment
Comment