Dzaba sve, nekom je lakse uterati nego objasniti...i kad prodje kazna, idioti ce ponovo pevati "srpskom heroju"...samo sto nas sledeci put ceka apstinencija iz evropskih takmicenja na nekoliko godina i totalni krah kluba...i naravno kao i uvek, nismo mi krivi...nego UEFA mafia i truli zapad....tacno nas treba politi benzinom....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Constantin View Post"Uštipali" su vas za neki milion evra, a to je dva, više nego solidna igrača.....kad kažem milion evra, mislim na prihode s utakmice, TV prava itd....
Inace, Uros je u pravu. Sramno je sto Sparta nije kaznjena za ono divljanje. To, doduse ne opravdava dileje da rade to sto rade.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Pa eto. To je tako. Bitno je da smo mi divljaci. Bolje sledeći put na teren da upadnu. Ja neću da relativizujem ničiju krivicu ali neću sigurno ni da ravnam varvarsko ponašanje Austrijanaca i Čeha, flaša u glavu i majmunski upadi u teren majmunčina sa kapuljačama nabildanih, sa glupim pesmama. Tu nema ravnjanja.
Ali eto UEFA je prepošten.
Varvari smrdljivi
Last edited by Cassius Clay; 11-08-18, 22:33.
Comment
-
Nije to isto, prekrsaji navijaca Sturma i Sparte su daleko gori. Doduse, mislim da je pokrenut proces protiv Sturma. Upadanje u teren/nasilje prema ucesnicima igre naspram parola. Zna se sta je gore.
Sutra Spartak, pa u utorak opet Spartak. Mislim da Spartak Zdrepcevu Krv mozemo da dobijemo i sa kombinovanim sastavom. Dakle, Jevtovic, Jovancic, Meleg i Joveljic na teren + Simic.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Inače je Salcburg razmontirao i pokidao Austriju iz Beča. Iako rezultat nije tako razbijajući.
Napadač Dabur o kom je Fixni pričao, može da igra u bilo kojoj ligi i daje golove redovno.
Januzović upisao asistenciju, to je igrač koji prodaje fore i šalje po burek.
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostInače je Salcburg razmontirao i pokidao Austriju iz Beča. Iako rezultat nije tako razbijajući.
Napadač Dabur o kom je Fixni pričao, može da igra u bilo kojoj ligi i daje golove redovno.
Januzović upisao asistenciju, to je igrač koji prodaje fore i šalje po burek.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment