Mislim na forume. Ljudi danas na stadionu culi informacije. Nista zvanicno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Znaci Salzburg.
Daleko od proslogodisnjeg,al daleko i da su slabi,mnogo bitna stvar ce biti publika,ako je bude bilo
Prodali Cara,bitan stoper ,Berisa po meni najbitniji igrac ,i od da kazem zvucniji Lazaro i Oberlan
Roma im trazi Samasekua,poredjenje ko kad bi nam neko uzeo Krsticica i da nemamo zamenu,bilo odlicno kad bi kupila Roma
Doveli su Junuzovica cini mi se za vikend da sam ga video,i da je igrao,al najjaci im je centarfor koji je i najbolji strelac prosle,a isto krenuo i ovu sezonu Dabur
Po meni za njih nam vise sad fali stoper nego spic,tesko ce Degenek da zaustavi sve
Al kazem mnogo je bitno da igramo sa navijacima kao i to da su bas luzeri,stalno prvi i uvek izvise za LS
Comment
-
Originally posted by suptil View PostGotov je zreb, to je sto je. Manite se price koliko su drugi bolja ili losija opcija za Zvezdu. Salcburg je najmanje ime. Sprdacina od imena. Ajmo malo pozitivno da razmisljamo. Potrebni su nam dobra izdanja bekova. Da nas Salcburg nadigra to nece. Bice vuna kico kad pocnemo da ih hapsimo na sredini terena. Nalazost morali smo nekog da izvucemo, nije moglo na lepe oci i na titulu prvaka Evrope.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ventspils View PostSteta sto imena ne igraju, vec igraci na terenu. Da je po imenima bolje bi bilo da izvucemo Lajpcig nego Ajaks, nidje veze. 2. najgora opcija, prva je Dinamo naravno.
Comment
-
Lakse bi izasli na kraj sa Sosjedadom nego sa CSKA. Ipak ima nesto i do zreba. Salcburg je to iskoristio i proso dalje u prolecnu igru. Sve u svemu ne vidim kako ce Salcburg da nas nadigra. Prstace na sve strane. Moraju bekovi da proigraju i halfovi da ne kiksiraju da budu donekle na nivou. Nama samo fali evropskog iskustva. Evropa leci komplekse i stvara samopouzdanje. Kontinuitet je najvazniji.
Comment
-
Po meni imamo dobre sanse.
Ali,pod 1 da nas ne kazne bez publike
Pod 2 da im nekako zaustavimo spica Dabura,to mora Miloje nekom magijom
Pod 3 Igrati ,napadati njihovu desnu stranu,jer bukvalno su ostali bez 3 DR svi povredjeni i nece biti spremni za nas,vrv,ne znam im se jos uvek povratak i bukvalno im desnog beka igra neki klinac koji stigao iz Tuzle ove godine
Znaci Radonjic bi morao da odigra kako zna i ok sve
Comment
-
Originally posted by suptil View PostNisam siguran da bilo koja ekipa koja je mogla da nam se padne danas moze da nas nadigra. Stvar je pristupa, percepcije ima i do karaktera. Nego, ukoliko igramo Ligu Evrope ove godine u kom bi sesiru bili?
Da ti odgovorim na pitanje:
Group Stage (48 teams):
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert...eedel2018.html
Izvinjavam se na editu, bolje je ovako nego da prepravljam tabelu. Mi smo u 4. sesiru.
Za LS, projektovani sesiri bi bili:
1. sesir: Real Madrid Esp 162.000
Atlético Madrid Esp 140.000
FC Barcelona Esp 132.000
Bayern München Ger 135.000
Manchester City Eng 100.000
Juventus Ita 126.000
Paris Saint-Germain Fra 109.000
Lokomotiv Moscow Rus 22.500
Sedam azdaja i Lokomotiva.
2. sesir: Borussia Dortmund Ger 89.000
FC Porto Por 86.000
Manchester United Eng 82.000
Shakhtar Donetsk Ukr 81.000
Benfica *3 Por 80.000
Napoli Ita 78.000
Tottenham Hotspur Eng 67.000
AS Roma Ita 64.000
Uglavnom ne one najzvucnije ekipe, ali mnogo mocne .
3. sesir: Liverpool Eng 62.000
Dinamo Kiev *3 Ukr 62.000
Schalke 04 Ger 62.000
Olympique Lyon Fra 59.500
AS Monaco Fra 57.000
CSKA Moscow Rus 45.000
PSV Eindhoven *4 Ned 36.000
Borussia Dortmund Ger 89.000
Salzburg bi bio u trecem sesiru sa koefc. od 55.000. Tu je i PSV. Ako zelimo u LS, pravog rivala smo dobili, taman da vidimo da li smo tamo ili smo zalutali.Last edited by blond; 07-08-18, 01:01.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostPo informacijama koje ja imam...do sinoc je prodato preko 30k...bice odlicna atmosfera...steta je samo sto cemo zbog nekoliko kretena eventualni playoff igrati bez publike...
Comment
Comment