Gledao sam ga u jednoj dve utakmice sećam se, samo se ne sećam kada, čini se relativno skoro. Možda je bila i prošla sezona jbš ga, preliva mi se. ALi nešto mislim da nije. Hvalio ga komentator da je jedan od najboljih igrača Palerma..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostA pazite ovo pre godinu dana kakva se priča okretala
https://www.mozzartsport.com/fudbal/...a-video/184472
Comment
-
Kakav uspeh dileja, egzaltiran sam - ako je to istina...treba ih rasturiti i pohapsiti, zabraniti im bilo kakav vid okupljanja, čuj oni sjebu klub koji kao vole...lebe mekani.
Ali odluka je tek 10-og kaako se već zna kazna?Last edited by nebitan; 06-08-18, 19:14.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostAko pričamo o omladincima prošlogodišnjim Terzić je već zabeležio minute u JSL sa tendencijom da ide u tom smeru. Dva Ilića smo prodali, a tu nam ostaje još Veljko Nikolić doktor fudbala.
Jedino ako sam ja promašio generaciju.
I Joveljić je valjda izašao iz te generacije omladinaca.
Što se Ebisilija tiče, Veljko Simić mi se nameće kao čovek koji će ipak imati prednost. Dečko pokidao juče, a ako se po jutru dan poznaje....
Što se tiče ovog iz Tondele, to je panic buy, ja bih zaobišao i dao minute Jovelji.
Ja sam zadovoljan protivnikom ... ekipa sa kojom se moze igrati, ekipa koja nije "izraziti" favorit, ne tako zvucnog imena i itekako znaju da odigraju lose i izgube od losije rangiranih ekipa ...
Da mi prvo 'preskocimo' Slovake, o Salcburgu kada za to dodje vreme.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostOdvede me link na vest, pošto sam radoznao, kad ugledah prezime Zamparini.... Jel znate vi ljudi da je on pre 10 godina u više navrata "kupovao" Radnički, a u Niškoj Banji "napravio" Aqua park....prvi i najveći na Balkanu...
Što se Salcburga tiče, to je kataklizma, prošle godine su igrali najlepši fudbal u Evropi, melem za oči, koliko je to sad slično prošlogodišnjem izdanju da ga j.....
Al ajde sad, borićemo se da kraja, pa kako bude, što neko reče nadao sam se da će Milanko Rašković da zabije gol Didi da se ne nadam danas.
Comment
-
Iako su ovo samo spekulacije takav scenario je moguć ali tek 10-og kada Uefina komisija zaseda. Do tada Damoklov mač samo visi...Last edited by nebitan; 06-08-18, 19:48.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostPise na raznim mestima da se neformalno zna da ce biti 2 tekme suspendovan stadion, tj. bez publike. Da li ce diplomatija otvoriti vrata bar posle prve tekme kazne pitanje je.
Prošle godine se razglasilo da će Hajduk biti kažnjen i dočekaše Engleze pred punim tribinama, a i ove godine nastaviše, niko više ni riječi.
Comment
Comment