Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by 61563; 01-08-18, 22:03.
-
Originally posted by notorious View PostNe zaboravi da Celtic ima prilično jakog Aeka, dok Salzburg sigurno prolazi Makedonce.
A nije ta Skendija uopste losa toliko imaju kesa to je Albanski tim,daju im kes i ostaju evo vec 2 sezone bitni igraci,mada mislim da ih Salzbur izbacuje,al ne ocekujem lako razbijanje
Comment
-
Ako im se ne isplati u kvalifikacijama za Ligu šampiona i to za treće ključno kolo, da otvaraju tribinu, mogu slobodno da se sele sa stadiona, odnosno, bilo bi najbolje da svi ti nesposobnjakovići i grebatori pokupe prnje i Zvezdu prepuste nekome ko bi bio sposoban da u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona animira navijače da napune stadion.
Sramota i bruka bre šta su uradili od nekada evropski slavnog kluba.
Pi.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by notorious View PostZnači u ponedeljak se molim ovako
1. Astana/Dinamo
2. Celtic/Aek
3. Salzburg/Shkendija
4. Psv
Baš bi bilo lijepo da zabodemo pod broj 1You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Najviše bih voleo protiv Dinama. Pa onda Slazburg, pa PSV pa Seltik.
Ali pošto ide Spartaks, Suduva, Spartak Trnava, sledeći su ili Slazburg ili Seltik jer počinju na S. Pa neka bude Slazburg.
CCCC. Само слога Србина спасава.Last edited by Cassius Clay; 02-08-18, 01:07.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNajviše bih voleo protiv Dinama. Pa onda Slazburg, pa PSV pa Seltik.
Ali pošto ide Spartaks, Suduva, Spartak Trnava, sledeći su ili Slazburg ili Seltik jer počinju na S. Pa neka bude Slazburg.
CCCC. Само слога Србина спасава.
Comment
-
-
Par Astana-Dinamo je najbolja kombinacija za Zvezdu gde ipak postoji jedn mina a to je Dinamo i navijačko nacionalističke frke ge i pobednik može mnogo izgubiti i zato je ako Astana pobedi to super varijanta u suprotnom bih pre i Salcburg nego Dinamo.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment