U 3.kolu kvalifikacija za LE najverovatnije igraju Suduva i Spartaks. Sta mislite, ko prolazi?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostKonstatuju voditelj i stručni konsultant s terena da im je naredni rival 99% CZ i da je to za nivo slabija ekipa od Legije.
Iako jos nismo prosli,samo ne bih PSV voleo u PO,sa ovim ostalima moze da se igra..Salcburg,Ludogorec(ako prodje) Celtic ,na papiru su jaci,al nije nemoguce,moze i PSV al ne bih bas voleo njih
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSlažem se za PSV, protiv njih minimalne šanse, Lozano i onaj mali Bergwijn ozbiljne klase. Još su i popili šamar prošle sezone, doduše to bilo u julu, ovaj put će dočekati spremni.
Malo sam gledao nesto zveknuli su Olimpijakos u frendliju 4-0.
Al polako prvo Trnava,pa ko bude bude
Comment
-
Idemo mi prvo da prodjemo Trnavu...posle toga ce biti mnogo lakse...
Imacemo evropu vec u dzepu...
Ali onda sledi ono sto cekamo skoro 30 godina...
Jebena CL...jbt vec me hvata neka euforija!!Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Neverovatno je da smo svi ko jedan govorili pre par nedelja da je imperativ da se izbaci Apoel iz drugog kola kvalifikacija kako bi bili nosioci u trecem za mnoge kljucnom kolu kvalifikacija. Nismo izbacili Apoel a evo smo jednom nogom u trecem kolu kvalifikacija protiv protivnika koji je sustinski nepovlascen protiv nas. Sta je karma... Zasluzili smo sve ovo!
Comment
Comment