Mocart i RSB nikako da ubodu napadača, čak i kad napišu da je gotov ispostavi se da nije. Upecali su me prvi put za Bou, na Blanca i Pedra nisam nasjeo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ganac View PostMa čita RSB... polako, videćemo.
Ja sam to rekao na osnovu svoje intuicije jer je predstVljen svuda po medijima a od fk cz i po twitteru od relevantnih ništa.
Toliko.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostPrijatelju ja kad sam pisao sa RSB to sam i navodio čak sam navodio i cele postove i autore. Ne znam otkud ti hajde neću reći pravo nego sloboda da ti pričaš šta ja čitam.
Ja sam to rekao na osnovu svoje intuicije jer je predstVljen svuda po medijima a od fk cz i po twitteru od relevantnih ništa.
Toliko.
Comment
-
Tačno je da je u ovom trenutku Joveljić naš najbolji napadač, dečko sabija, napada prostor, nudi se u noge da je primi, ne beži od duela, eventualno driblinga, učestvuje u građenju igre, baš onako mali ima sve predispozicije da bude napadač kakvog nemamo od Peđe Mijatović.
Btw. odavno se ovoliko nismo nalupetali lopte, ja bapanja i sa jedne i sa druge strane, ali ok, korektna je ekipa ovaj Radnički, gornji deo tabele sigurno.
Comment
Comment