Uspesnih mesec dana u zestokom ritmu, 8 utakmica, pocetak seyone, nov tim, nov trener, nije lose. Sad ide nesto laksi period, vise vremena za trening, uigravanje, blizi se i pocetak kup takmicenja, hmmm...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Radnički Niš
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Savrsen mesec dana za Radnicki, ako izuzmemo poraz na jednom od dva najteza gostovanja. Bitno je da dobijate i ove utakmice i kada ne ide i bicete u vrhu tabele.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ventspils View PostSavrsen mesec dana za Radnicki, ako izuzmemo poraz na jednom od dva najteza gostovanja. Bitno je da dobijate i ove utakmice i kada ne ide i bicete u vrhu tabele.
Comment
-
Ovaj cetvrti nikad ne bih vodio [emoji23]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostOvaj cetvrti nikad ne bih vodio [emoji23]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostMajica je reakcija na pokušaj ubistva, glupo je navoditi kao neki argument u sportskom kontekstu.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaLast edited by Constantin; 18-08-18, 08:09.
Comment
-
Bravo Lalate [emoji16]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostBravo Lalate [emoji16]
Comment
-
Zasto Mrkic nije bio u protokolu?
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostZasto Mrkic nije bio u protokolu?
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostNije se izborio za mesto na klupi.
Doduše stvarno je bio dobar na pocetku sezone protiv Gzire i Proletera.
Comment
Comment